Orimattilan Judoseuran perinteinen judon kesäleiri SJR22 järjestetään jälleen kahden koronan riivaaman vuoden jälkeen. Leiri kokee täydellisen muutoksen, niin paikkana kuin valmentaja kattauksella. Leirin päävalmentajaksi on lupautunut keväällä Euroopan mestaruus pronssia otelleen Sami Chouchi BEL. Chouchin palkintokaapista löytyy suuri määrä muitakin arvomitaleita ja huippusijoituksia maailman kovimmista judoturnauksista.

TULE TREENAAMAAN VAIKKA YHDEKSI PÄIVÄKSI

 Paikkana kesäleiri kokee siinäkin uudistuksen. Orimattilan Judoseura on tehnyt Kärkölän kunnan kanssa vuokrasopimuksen Kärkölän koulun ja urheiluhallin käytöstä kesäleirin ajaksi. Kärkölässä on kaikki palvelut aivan vieressä ja leiripaikka sijaitsee 100 m Järvelän juna-asemasta minne tulee juna, niin Lahdesta kuin Riihimäeltä.

ILMOITTAUDU TREENEIHIN >>>

ILMOITTAUDU LEIRILLE >>>

TÄSTÄ LINKISTÄ LEIRISIVUILLE >>>