Judoliiton jäsenseurojen edut

Suomen Judoliitto ry:llä on yli 100 jäsenseuraa. Judoliitolla ei ole henkilöjäseniä, vaan judon harrastajan jäsenyys Judoliittoon toteutuu oman seuran jäsenyyden kautta.

Judoliiton jäsenseuran jäsenen oikeudet ja etuudet:

Tuplaturvavakuutus: Judoliitto on vakuuttanut tapaturman varalta kaikki jäsenseuroissaan vapaaehtoista talkootyötä tekevät ohjaajat, valmentajat ja luottamushenkilöt, jotka tekevät vapaaehtoistyötä seuransa toimeksiannosta. Tuplaturva sisältää myös jäsenseurojen vastuuvakuutuksen, joka korvaa ns. kolmannelle osapuolelle sattuneita vahinkoja. Tuplaturvavakuutuksesta ei veloiteta erikseen.

TEOSTO ja GRAMEX: Judoliiton jäsenseurat ovat automaattisesti mukana Suomen Liikunnan ja Urheilun musiikin julkista esittämistä koskevassa sopimuksessa. Näin ollen jäsenseuran ei tarvitse erikseen maksaa TEOSTO tai GRAMEX korvauksia seuran järjestämissä tilaisuuksissa soitetusta musiikista.

Viestintä- ja markkinointi

Jäsenseuran yhteystiedot/linkki seuran sivuille julkaistaan Judoliiton verkkosivuilla. Judoseuroille tuotetaan Judoliiton toimesta materiaalia jäsenhankinnan tueksi. Judoliiton uutisia, materiaaleja ja valokuvia voi hyödyntää judoseuran toiminnassa hyvää lainaustapaa ja tekijänoikeuksia kunnioittaen eli kuvalähde ja mahdollinen kuvaaja mainiten, mikäli tämä on tiedossa. JUDO.fi on Judoliiton tavaramerkki ja tarkoitettu koko judoyhteisön käyttöön. Judoseurojen ajankohtaisia ja kiinnostavia uutisia, aineistoja, valokuvia ja jäsenistön tuottamia videoita julkaistaan Judoliiton viestintäkanavissa aina kun se on mahdollista ja tarkoituksenmukaista. JUDO.fi -sivustolla on erikseen aluetoimintaa esittelevä osio, jossa julkaisukynnys ylittyy helposti. Judoliiton tuottamat videot ovat judoseurojen hyödynnettävissä ja jaettavissa seurojen verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Henkilöjäsenten edut judoseurojen jäsenenä

Tapaturmavakuutus: Jokainen liiton jäsenseuran jäsen on tapaturmavakuutettu judoharrastusta varten, olipa hän sitten muksujudoka, peruskurssilainen, kilpailija tai huippu-urheilija. Vakuutuksen voimassaolon ehtona on se, että jäsen on merkitty seuran jäseneksi Suomisporttiin.

Suomisporttiin merkityilla jäsenillä on oikeus osallistua Judoliiton alaiseen kilpailutoimintaan ilman erillistä kilpailulisenssiä.

Suomisporttiin merkityillä jäsenillä on oikeus osallistua Judoliiton koulutuksiin.

Suomisporttiin merkityillä jäsenillä on oikeus suorittaa Judoliiton tunnustamia vyöarvoja, joista vyöarvon suorittaja saa itselleen näyttävän vyödiplomin.

Suomisporttiin merkityllä jäsenellä on mahdollisuus tulla valituksi Judoliiton maajoukkuevalmennukseen sekä kansainvälisiin tapahtumiin, johon Judoliitto lähettää joukkueita.