LIITY SEURAAN

Harjoittele judoa hyvässä seurassa ja valitse itsellesi sopiva harrastuspaikka valtakunnallisesta judoseuraverkostosta.

Suomessa on yli 120 judoseuraa eri puolilla maata. Seuran jäseneksi hakeudutaan kunkin judoseuran omien käytänteiden mukaisesti. Saat tarkemmat tiedot liittymisestä klikkaamalla itseäsi kiinnostavan tai kotipaikkaasi lähellä olevan seuran verkkosivuille tai ottamalla yhteyttä judotoiminnasta vastaaviin avainhenkilöihin.

JUDOSEURAT

Valitse itsellesi sopivin judoseura klikkaamalla seuraluetteloon.

Suomessa on noin 100 aktiivista judoseuraa, joilla on tarjonnassaan erilaisia judokursseja eri elämänihanteisiin osallistujien kuntotaso ja osaaminen huomioiden. Tutustu seuravaihtoehtoisin ja paikkakuntasi judotoimintaan alla olevasta linkistä.

ALUETOIMINTA

Tutustu eri alueiden judotarjontaan ja tapahtumiin valitsemalla lähin alueesi.

Aluetoiminnassa mukana olevat judoseurat järjestävät yhdessä laadukkaita leirejä, koulutuksia ja tapahtumia, joista voit lukea lisää eri alueiden sivustoilta. Suurempiin tapahtumiin ja tempauksiin kootaan alueen parhaimmat toimijat, jaetaan osaamista ja kehitetään yhdessä tai lähdetään vaikka judomatkalle.

SEURAMATERIAALIT

Löydät seuratoimintaan liittyvät  materiaalit judoseurasi tueksi materiaalipankista, jota kehitetään syksyn 2021 aikana. Judoliiton jäsenseurat saavat  käyttää aineistoa oman toimintansa esittelemiseen ja aineiston JUDO.fi -logoa. Tunnuksen avulla viestimme yhteistyöstä ja siitä, että  jokaisella on mahdollisuus löytää oma tehtävänsä lajin parissa. Seuramateriaaleista löytyvät Judoliiton jäsenseurojen käyttöön tulevaisuudessa oppaat, lomakkeet, esitemateriaalit, vapaasti käytettävät kuvagalleriat sekä videoita. Seurat voivat itse vaikuttaa materiaalipankin sisältöön ja esittää toiveita alkuvaiheessa jo Viestintä- ja markkinointivaliokunnan puheenjohtaja Taina Sahalle sähköpostitse. Lue lisää materiaalipankista täältä.

SEURAUUTISIA