ALUETOIMINTA

Aluetoiminta on Judoliiton Aluevaliokunnan koordinoimaa, mutta sen lähtökohtana ovat judoseurojen tarpeet ja resurssit. Judoseurat toteuttavat tapahtumia itsenäisinä yhdistyksinä yhteistyössä seuraverkoston kesken. Mitään tarkkoja, maantieteellisiä rajauksia ei haluta yhteistyölle asettaa, vaan judoseurat ovat aktiivisesti yhteistyössä, jolloin yhteistyön avulla saadaan aikaan enemmän ja tehokkaammin yhdessä.

ALUETOIMINNAN YHTEYSHENKILÖT

Etelä- ja Keski-Pohjanmaa
Pekka Reinikainen
rpekka001@gmail.com
Puh: 0504338359

Pohjois-Suomi
Tuomas Narva
narvatuomas@gmail.com
0414308352

Varsinais-Suomi
Ansku Paavilainen
ansku@paavilainen.net

Kaakkois-Suomi
Tuomas Rantanen
rantanen1988@gmail.com
0413156185

Etelä-Suomi
Markku Ilvonen
markku.judo@gmail.com
0400537815

Itä-Suomi
Markku Karvo
tunnus99@saunalahti.fi
0407014817

Länsi-Suomi
Tero Haukkala
tero.haukkala@netikka.fi
0400895995

Judoseurat saavat yhteistyöstä voimaa ja lisäresursseja harjoitusten, valmennuksen, koulutusten ja graduointien toteuttamisessa sekä muiden tapahtumien organisoinnissa ja judon markkinoinnissa. Yhdessä pystytään tarjoamaan seurojen jäsenille enemmän kuin yksin. Samalla seurojen harjoitusten vetäjät, ohjaajat, kouluttajat ja valmentajat saavat arvokasta vertaistukea toisiltaan. Yhteisiä kilpailu- ja leirimatkoja voidaan organisoida ja saada vaihtelua viikkoharjoituksiin seuravierailujen avulla. Näin eri paikkakunnilta tulevat lapset, nuoret ja aikuiset oppivat tuntemaan toisiaan ja kehittymään yhdessä judossa, mutta myös erilaisuutta arvostavina ihmisinä.

Aluepäälliköt nimesivät itsensä ”kätilöiksi” ja ”kummeiksi” kuvaillessaan rooliaan oman alueensa judoseurojen tukemisessa. Aluepäälliköiden tehtävänä on koota seuraverkostonsa alueelta kulloinkin parhaat voimavarat ja osaamiset judoseurojen käyttöön. Judoliitto näkee tärkeänä, että seurojen toiveet ja odotukset tulevat kuulluksi ja nähdyksi. Aluepäälliköt saavat toisistaan vertaistukea ja voivat jakaa yhteisiä kokemuksia, hyviä käytänteitä ja löytää uusia toimintatapoja niin judon tunnetuksi tekemiseen kuin jäsenhankintaan, mutta etenkin kehittäessään alueensa judotoimintaa ja osaamista. Aluepäälliköt innostavat ja auttavat judoseuroja tekemään yhteistyötä tapahtumien, koulutusten, kilpailujen, leirien ja erilaisten hankkeiden suunnittelussa ja toteutuksessa.