Judoliiton Materiaalipankki täydentyy tälle sivulle

Tulevaisuudessa tälle sivulle kerätään teemakansioihin erilaiset judoyhteisön tarvitsemat, julkaisuvapaat materiaalit kuten:

  • Seuramateriaalit (kuvat, apulomakkeet)
  • Hallinnon julkiset materiaalit
  • Koulutuksen julkiset materiaalit
  • Valmennuksen suunnitelmat ja dokumentit
  • Lajioppaat
  • Raportit, selonteot ja tutkimukset
  • Markkinoinnin ja viestinnän tukimateriaalit
  • Lajioppaat (videot, kuvat, julkaisut)
  • Muut tarvittavat dokumentit, joita seuratoimijat tarvitsevat

Koulutustapahtumien laskutus ja peruutusehdot:

Viimeinen ilmoittautumispäivä ilmoitetaan koulutuskohtaisesti Judoliiton kalenterissa.

Mikäli osallistuminen perutaan yli 14 vrk ennen koulutusta, palautetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan, jos 1-14 vrk ennen kurssin alkua, veloitetaan 50 % kurssin hinnasta. Huom! Jos tapahtuman ilmoittautuminen on tehty Suomisportin kautta, pidätetään jokaisesta ilmoittautumisesta 2 € riippumatta siitä, milloin osallistuminen perutaan. Peruutuksesta tulee aina ilmoittaa. Ilman peruutusta kurssilta poisjääneiltä veloitetaan koko kurssin hinta. Useasta lähijaksosta koostuvissa koulutuksissa yksittäisten lähijaksojen poissaoloista ei makseta hyvitystä

Sairastapauksissa palautamme lääkärintodistusta vastaan kurssimaksun vähennettynä 2€ peruutusmaksulla.

Osallistujien vähimmäismäärä kursseille vaihtelee tapauskohtaisesti. Kurssi voidaan peruuttaa järjestäjien taholta, mikäli ilmoittautuneita ei ole riittävästi kurssin järjestämiseksi. Tällöin kurssimaksu palautetaan osallistujalle täysimääräisenä.

Mikäli koulutustapahtuma laskutetaan, laskulle lisätään toimistopalvelumaksu 9 €.

Kilpailumatkojen laskutus:

Suomen Judoliiton valmennussuunnitelman mukaisten kilpailumatkojen laskuihin lisätään 20 euron toimistopalvelumaksu Judoliitolle koituneiden kustannusten lisäksi. Suomen Judoliiton valmennussuunnitelman ulkopuolisten matkojen järjestelyiden laskuihin lisätään 40 euron toimistopalvelumaksu Judoliitolle koituneiden kustannusten lisäksi.

Kilpailumatkojen järjestelyissä tapahtuvista erityisjärjestelyistä ja varausmuutoksista peritään 100 euron lisämaksu.

Peruuntuneesta matkasta Judoliitto laskuttaa tapauskohtaisesti vähintään Judoliitolle koituneet kustannukset (esimerkiksi lentoliput, majoitus- ja ilmoittautumismaksut, joista Judoliitto ei ole saanut hyvitystä/palautusta) lisättynä 40 euron peruutusmaksulla.

Suomen Judoliitto pidättää oikeudet muutoksiin.

Judoliiton hinnasto 2023

Suomen judoliiton kunnia- ja ansiomerkki ohjeet

I-luokan kunniamerkit

II-luokan ansiomerkit

Kunnia- ja asiomerkki säännöt 2022

Kunnia- ja ansiomerkkihakemus

Judoliiton jäsenseurat saavat jäsenhankintaansa ja judon tiedottamista varten oheiset, Taina Sahan koostamat kansiot ja laatimat seuramateriaalit. Kuvat ovat pääsosin Sami Erjansalon ja Taina Sahan ottamia. Kuvaajan nimi näkyy tiedoston nimessä ja näin kuvaajatiedot pystyvät mukana niitä hyödynnettäessä. Huomioithan tekijänoikeudet kuvia käyttäessäsi. Käytä kuvien yhteydessä aina kuin mahdollista linkkiä  www.judo.fi (logo tai teksti) ja/tai kuvalähteenä tekstiä Suomen Judoliitto. Esimerkiksi tähän tapaan: Suomen Judoliitto/Sami Erjansalo. Samoin toimimme EJU:n ja IJF:n kuvia lainatessamme. Näin toimien saamme jatkossakin kuvia vapaaehtoisvoimin toteutettavaksi ja seurojen hyödynnettäväksi. Kuvien kaikki kaupallinen hyödyntäminen on kielletty.  Nyt nähtävät kuvat on annettu judoyhteisön vapaasti hyödynnettäväksi yleishyödylliseen tarkoitukseen judon ja judokoiden hyväksi. Judoliitto ottaa mielellään judoseurojen ja judoaktiivien valokuvia seuroista ja judokoista sekä judoilmiöistä vastaan samalla periaatteella kuin edellä.