Judon naisten suurleiri Oulussa 16.-18.9.2022

Oulun Judokerho järjestää kauan odotetun ja toivotun naisten suurleirin Oulussa 16.-18.9. Leirille ovat tervetulleita kaikki tyttö- ja naisjudokat ympäri Suomen ikään, vyöarvoon ja treenitaustaan katsomatta.

Vuoden 2022 leirin vetäjinä toimivat pitkän ja ansioituneen kilpailu-uran tehneet Katri Kakko (2. dan) Lahden Judoseurasta ja Tea Laakkonen (2. dan) Nummelan Judosta. Kantavina teemoina tämän vuoden leirillä ovat perusjudo ja yhdessä tekeminen eli ne yksinkertaiset, mutta kaikista tärkeimmät judoharjoittelun elementit. Leirillä on luvassa monipuolista judoharjoittelua aina
leikeistä ja lihaskunnosta tekniikkaan ja randoriin, rentoa yhdessäoloa ja leiridiscoa tietenkään
unohtamatta.

Ilmoittaudu Suomisportissa 25.8. mennessä, niin saat leiripaidan. Muuten tapahtuman viimeinen ilmoittautumispäivä on 9.9.

Katso leirikutsu ja ilmoittautumisohjeet tästä liitteestä: Naisten suurleiri_mainos Oulu Naisten-suurleiri-2022-ohjelma-ja-ilmoittautumisohjeet

Jaa kutsua kaverille: Naisten suurleiri_mainos Oulu

Voit kurkata tiedot myös Judoliiton kaltenterista täältä. 

Taustaa naisten valtakunnalliselle judoleirille

Alun perin Jigotain mimmien ideoima naistenleiri järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2017 ja sitä seuraavina vuosina 2018 ja 2019 Jyväskylässä. Oulun Judokerho valmistautui emännöimään leiriä vuonna 2020, mutta koronapandemia siirsi leirin ajankohtaa pariinkin kertaan aina syksyyn 2022 asti.

Aikaisempien leirien vetäjinä ovat toimineet muuan muassa Jaana Jokinen ja Marita Kokkonen (2017), Jaana Ronkainen ja Maarit Kallio (2018) sekä Annikka Mutanen ja Sanna Pyykönen (2019) – kaikki tunnettuja Suomen naisten judon pioneereja.

Tavataan Oulun dojolla syyskuussa, yōkoso!
Kirjoittaja: Elina Saarinen, Oulun Judokerho