Ideapark Shiain ja Samurai Cup 1:n yhteyteen on lisätty punnitusmahdollisuus perjantaille klo 18-19.30.

Vielä ehdit ilmoittautua viikonlopun kilpailuihin JUDOKISA-järjestelmään tai huoltajaksi/valmentajaksi (kilpailupäällikölle).

Punnitus järjestetään Bläk Boks -areenan tiloissa. Lähin parkkipaikka-alue sijaitsee lähellä C-ovia, jonka on vieressä apteekki. Suuntaa ovelta kohti opasteita, suoraan ohi kauppakeskuksen tapahtuma-aukion. Seuraa tapahtuman opasteita. Katso Samurai Cup video alta tai Tampereen Judon sivuilta täältä.

Videon copyright Striimus Oy ja sen käyttö- ja levitysoikeudet ovat Ideapark Lempäälällä. Suomen Judoliitto ja sen jäsenseurat voivat jakaa videota lähde mainiten.

Ohessa päivitetyt kutsut:

Ideapark Shiai_KUTSU_22.1.2022_päivitetty 19.1.

Samurai Cup 1_KUTSU_22.1.2022_päivitetty 19.1.

Lauantain alustava aikataulu

Ideapark Shiai
U11: klo 9.00-10.00
U13: klo 10.00-11.30

Samurai Cup

Klo 12.00 Esa Niemen avaussanat
U15: Ottelut: n. klo 12.20 alkaen
U18: Ottelut: n. klo 13.00 alkaen
U21: Ottelut n. klo 14.30 alkaen
Aikuiset noin klo 15.00 alkaen

Samurai Cup -tapahtuman avaa Judoliiton puheenjohtaja Esa Niemi klo 12. Tuon jälkeen palkitaan paikalla olevat vuoden 2021 judokat, jotka olisivat muutoin saaneet huomionosoitukset Urheilugaalassa, joka peruuntui koronasta johtuen.

Katso aiempi uutinen ja turvallisuusohjeet täältä.

Huomio huoltaja, valmentaja ja toimitsija. Jos et ole vielä ilmoittautunut ennakkoon tapahtumaan, niin tee se perjantaina klo 19.30 mennessä osoitteeseen: antti.torkko@tampereenjudo.net.

Alla on Ideaparkin sporttikoordinaattori Heini Laineen luoma pohjakuva Bläk Boks -areenasta.

! Punnitukseen ilman kenkiä ja maksin kanssa!

Bläk Boks -areena

 


Tapahtuman live-stream

Tapahtuman live-lähetyksestä vastaa Striimus Oy, joka on valmistellut tapahtumaa ja sen show-elementtejä yhteistyössä alueen seurojen, Ideaparkin sekä Judokisa.fi -järjestelmästä vastaavien Tero Partasen ja Hannu Jokisen kanssa. Samurai Cup1:n aikana tullaan testaamaan valoja, ääni- ja videoaineistoja sekä screen-lähetyksiä SM-kilpailuja varten. Tästä johtuen myös osa kilpailijoista (todennäköisesti U21 ja aikuiset) tullaan valokuvaamaan punnituksen jälkeen. Samurai Cup 1:n nettilähetyksissä kokeillaan myös kommentti/selostuskanavaa, josta tulevat vastaamaan yhteistyössä Striimuksen kanssa Tommi Valtonen (Nummelan Judo), Elias Körkkö (Oulun Judokerho) ja Aatu Laamanen (Tampereen Judo).  Ottelut otellaan kolmella tatamilla ja päälähetys on kommenttitatatami. Tästä lähetetään vielä ennakkomuistutus ennen tapahtumaa ja ohjeet kilpailun seuraamiseen. Aamun Ideapark Shiaista lähetetään on myös nettilähetys, mutta ei vielä selostuskanavaa. Samurai Cup 1:n Stream-lähetyksen löydät täältä.