Kaikki judokat ja judoseurat ovat tervetulleita Tampereen Judon järjestämään kilpailupäivään Lempäälän Ideaparkiin 22.1.2022. 

Tapahtuman järjestäminen on mahdollista haastavasta koronatilanteesta riippumatta siksi, että Tampereen Judo, Ideapark ja Lempäälän Syokonkan ovat yhteistoimin laatineet tapahtumasta tarkan ja ennakoivan turvallisuussuunnitelman huomioiden Pirkanmaan AVI:n ja tartuntatautilääkärin lausunnot. Poikkeuksellisesti molemmat kilpailut järjestetään ilman yleisöä ja eri ikäluokat toisistaan rajaten sekä seuraten eri tilojen samanaikaisia maksimikäyttäjämääriä. 

Ilmoittautuminen päättyy 19.1. keskiviikkona! Ilmoittaudu silti mahdollisimman pian, sillä se kannustaa muitakin mukaan ja innostaa tapahtuman vastuullisia järjestäjiä ylittämään haasteita, jotka liittyvät poikkeusolosuhteisiin.

Tapahtumasta on asianmukaisesti tiedotettu turvallisuusviranomaisia ja kaikki tarvittavat järjestelyt tapahtuman onnistumiseksi ovat käynnissä. Judoliiton Kilpailu- ja sääntövaliokunta sekä Judoliiton hallitus ovat myös todenneet, ettei estettä tapahtumien järjestämiselle ole edellä mainituista syistä. Tapahtuman järjestäjät seuraavat jatkuvasti AVI:n ohjeita Pirkanmaan rajoitustoimista ja käyvät vuoropuhelua Pirkanmaallä eri viranomaisten kesken.

Katso aiempi uutinen aiheesta täältä.

Tietoa tapahtumapäivän käytännön järjestelyistä

Vallitsevan pandemiatilanteen vuoksi tapahtumassa edellytetään yli 16-vuotiailta koronapassia tai tuoretta antigeenitestiä, joka voidaan tehdä myös tapahtumaan saavuttaessa. Lisäksi jokaiselta mitataan kuume. Vain terveenä ja oireettomana voi osallistua tapahtumaan. Henkilöt, joilla ei ole toimitsijaroolia tapahtumassa voivat seurata kilpailua nettilähetysten lisäksi myös kauppakeskuksen tapahtuma-aukion isolta screeniltä, jonne lähetetään koko päivän kiinnostavia otteluita Bläk Boks -areenalta.

Toimitsijoita (valmentajat, huoltajat, kuvaajat yms.) pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon, jotta järjestäjä pystyy huolehtimaan koronaturvallisuudesta. Bläk Boks -areena on tilavuudeltaan suuri, sisältäen normaalioloissa noin 2200 yleisöpaikkaa. Tästä syystä myös omaa otteluvuoroaan odottavat urheilijat voivat valmentajineen ja huoltajineen levittyä turvaetäisyyksien päähän valmistautuessaan oman sarjansa alkuun ja otteluihin. Lämmittelyalueen käyttöä valvotaan järjestäjien toimesta niin, etteivät maksimimäärät ylity. Maskipakko on kaikilla yli 12-vuotiailla lapsilla ja nuorilla, toimitsijoilla sekä kilpailijoilla lämmittely- ja kilpailutilanteen ulkopuolella.


Suomen Judoliitto palkitsee vuoden parhaimmat 2021

Judoliiton hallituksen puheenjohtaja Esa Niemi avaa Samurai Cup 1 -kilpailun. Tämän yhteydessä julkistetaan ja palkitaan myös Judoliiton valitsemat vuoden 2021 parhaat judokat.


Tapahtuman live-stream

Tapahtuman live-lähetyksestä vastaa Striimus Oy, joka on valmistellut tapahtumaa ja sen show-elementtejä yhteistyössä alueen seurojen, Ideaparkin sekä Judokisa.fi -järjestelmästä vastaavien Tero Partasen ja Hannu Jokisen kanssa. Samurai Cup1:n aikana tullaan testaamaan valoja, ääni- ja videoaineistoja sekä screen-lähetyksiä SM-kilpailuja varten. Tästä johtuen myös osa kilpailijoista (todennäköisesti U21 ja aikuiset) tullaan valokuvaamaan punnituksen jälkeen. Samurai Cup 1:n nettilähetyksissä kokeillaan myös kommentti/selostuskanavaa, josta tulevat vastaamaan yhteistyössä Striimuksen kanssa Tommi Valtonen (Nummelan Judo), Elias Körkkö (Oulun Judokerho) ja Aatu Laamanen (Tampereen Judo).  Ottelut otellaan kolmella tatamilla ja päälähetys on kommenttitatatami. Tästä lähetetään vielä ennakkomuistutus ennen tapahtumaa ja ohjeet kilpailun seuraamiseen. Aamun Ideapark Shiaista lähetetään on myös nettilähetys, mutta ei vielä selostuskanavaa. Samurai Cup 1:n Stream-lähetyksen löydät täältä. 


Ilmoittaudu tapahtumiin

Kilpailijailmoittautuminen Ideapark Shaihin täältä

Kilpailijailmoittautuminen Samurai Cup 1:een täältä

Valmentaja ja huoltaja sekä muut toimitsija

Ilmoittaudu ennakkoon 19.1.2022 mennessä kilpailun kalenteri tapahtumien linkeistä täältä

tai suoraan osoitteeseen:

antti.torkko@tampereenjudo.net.


Kutsut ja ohjelmat sekä turvallisuusohjeet

Ideapark Shiai_KUTSU_22.1.2022

Ideapark Shiai_turvallisuussuunnitelma 22.1.2022_päivitetty 10.1.2022

Samurai Cup 1_KUTSU_22.1.2022

Samurai Cup 1_turvallisuussuunnitelma 22.1.2022_päivitetty 10.1.2022