Judoliiton järjestämä perinteinen joululeiri toteutetaan kaikille ikäluokille Pajulahdessa vuoden 2021 lopussa. Samassa yhteydessä järjestetään judovalmennuksen seminaari ja Winter Camp nuoremmille ikäluokille.

Kaikkien tapahtumien ilmoittautumisaikaa on jatkettu 19.12. saakka.

Katso ilmoittautumislinkit ja ennakkouutiset täältä

 

Winter Camp

WinterCamp

Katso uutinen täältä

Alle 18-vuotiaat

Maajoukkueleiri U18- U21

Maajoukkuetoiminta ja valmennus

Maajoukkueleiri aikuiset 

Valmennuksen seminaari

Valmennuksen seminaari 28.-29.12.

Katso uutinen täältä


HUOM KAIKKI LEIRILLE JA SEMINAARIIN TULEVAT – HUOMIOI KORONAOHJEISTUS

Tapahtumassa ja Pajulahdessa on tiukat koronarajoitukset, jotka noudattavat alueella olevia AVIN-kokoontumisrajoituksia ja koronaohjeistuksia sekä valtiovallan ja terveysviranomaisten suosituksia.

Kaikilta yli 16-vuotiailta edellytetään koronapassia.

Alle 16-vuotiaat, jotka ovat osallistumassa alle 18-vuotiaiden leirille voivat hankkia oman alueensa terveysviranomaisilta todistuksen kahdesta suoritetusta rokotuksesta. Todistuksen saa pyytämällä omasta terveyskeskuksesta ja sen voi halutessaan tuoda mukaan leirille, jolloin voi osallistua todistusta näyttämällä U18 edustusvalmennusleirille. Myös todistus 72 h tuoreesta PCR-testistä tai 6 kk:n sisällä sairastetusta covid19-taudista mahdollistaa osallistumisen U18 leirille. Mikäli ei halua näyttää todistusta edellä mainituista, voi osallistua Winter Campille. Koronpassia ei voi vaatia alle 16-vuotialta, joten kaikki alle 16-vuotiaat ovat tervetulleita harjoittelemaan Winter Campille, jonne edellytetään tuoretta, negatiivista antigeenitestiä.

Winter Campille tultaessa on suoritettava koronasta kotona pikatesti ns. antigeenitestillä, joita saa apteekeista alle 10 e/kpl. Negatiivinen tulos on todennettava leirille tullessa. Näin varmistamme, että samoissa harjoituksissa harjoittelevat urheilijat noudattavat kaikki samaa koronaturvallisuusohjetta.

Kaikilta huoltajilta, jotka osallistuvat vanhemmille suunnattuun ohjelmaan, valmennuksen seminaariin tulevilta ja kaikilta Pajulahden ravintolassa vierailevilta yli 16-vuotialta edellytetään koronapassia. (Todentamisen nopeuttamiseksi kannattanee tulostaa oma koronapassi myös paperiversiona.)

Lue lisää koronapassista ja Judoliiton ohjeistukesta täältä.