Tervetuloa Winter Campille

Valtakunnallinen Winter Camp järjestetään Pajulahdessa 27. – 30.12. Leiri on suunnattu 11-14 -vuotiaille nuorille. Leirin harjoittelusta vastaavat muun muassa Mari Keränen, Tuomas Rantanen ja Jasmine Aho. Tekniikkaopetuksesta vastaavat osaltaan myös pitkän linjan judovalmentaja Petteri Pohja (Koyama) sekä 28.12. osaamistaan nuoremmille judokoille jakaa Top Team -urheilija Luukas Saha (Riihimäen Judoseura). Vanhemmille on tarjolla maksuton luento, jossa Taina Saha kertoo oman judovanhemman tarinansa ja Judoliiton viestinnästä ja markkinoinnista. Taina ja Sami Erjansalo ovat myös valokuvaamassa tapahtumassa judokoita.

”Winter Camp on tänä vuonna päätetty järjestää samaan aikaan edustusvalmennuksen joululeirin kanssa. Rikkonaisen korona-ajan vuoksi tapahtuma on erittäin tärkeä, jotta yhteisöllisyydestä ja hyvästä tekemisen meiningistä saadaan pidettyä kiinni”, kertoo valmennuspäällikkö Otto Favén.

Heikentynyt koronatilanne voi herättää ajatuksia monissa osallistumista pohtivissa. Turvallisuusasiat huomioidaan testeillä ennen leiriä, sillä alle 16-vuotiailta ei voida vaatia koronapassia, mikä on käytössä vanhempien ikäluokkien edustusvalmennuksen joululeirillä sekä samaan aikaan järjestettävässä valmennuksen seminaarissa. Myös Pajulahden ravintolassa edellytetään koronapassia. Judoliiton valmennuspäällikkö Otto Favén jatkaa:

 ”On selvä, että leirille tai mihinkään harjoituksiin ei saa tulla oireisena. Tämän lisäksi Winter Campin osallistujilta tullaan edellyttämään ennen leirille saapumista, edellisenä päivänä itse kotona tehtyä koronan antigeenitestiä eli pikatestiä. Luotamme tässä myös osallistujien vastuullisuuteen, että näin toimitaan. Judoliitto seuraa toki koronatilannetta ja toimitaan vallitsevien määräysten ja suositusten mukaisesti”.

Mikäli koronatilanne pahentuu ja suositukset ja määräykset kiristyvät, palautetaan jo suoritettu leirimaksu. Ilmoittautuminen Winter Campille sekä alustava leiriohjelma löytyvät Judoliiton (Judo.fi) kalenterista. Leirin hinta sisältää majoituksen, täysihoidon ja iltapalat.

Ilmoittautumista leirille on jatkettu 19.12. saakka!

Ilmoittaudu suoraan tapahtumaan täältä

Winter Camp

Tästä Judoliiton kalenteriin

Ikäluokan vastuuvalmentaja Mari Keränen innostaa nuoria osallistumaan leirille ja kertoo, että nuorten leiristä on tulossa kiva yhdessä tekemisen tapahtuma:

”Tarkempi ohjelma julkaistaan ihan pian ja haluamme huomioida myös huoltajia entistä paremmin. Siksi jatkossa leireillä otetut kuvat ja videot tulevat jakoon ikäryhmän omaan kansioon, josta niitä pääsee katselemaan ja tallentamaan itselleen. Tulevalle Winter Campille suunnittelemme pientä yllätysnumeroa vuoden päätteeksi ja saatamme saada myös kuvaajan paikalle.”

Kuvausluvat

Videoiden ja valokuvien ottamista ja jakamista varten huoltajia pyydetään täyttämään kuvauslupa Judoliiton tapahtumien kuvaamista ja kuvien tallentamista tapahtumista viestimistä varten. Kuvausluvan voi tulostaa viereisestä linkistä ja tuoda allekirjoitettuna leirille. Yhteydenpidon helpottamiseksi ja Judoliitto tulee keräämään myös vanhempien yhteystietoja. Judolitto_Kuvauslupa_tiedote_U13_U15

Katso täsmentynyt ohjelma täältä: Wintercamp_ohjelma_2021 (8.7.2021)

Katso leirikutsu täältä: Winter camp_tiedote

Huomio judovanhemmat!

Ilmoittaudu valmennuspäällikkö Otto Favénille sähköpostitse osoitteeseen, jotta voimme varautua ennalta. Ilmoittautua ehtii vielä vaikka edellisenä päivänä!

Huomioikaa, että Pajulahdessa yli 16-vuotiailta edellytetään koronapassia, myös ravintolassa sitä tullaan kysymymään.

Laita viestikenttään:

Aihe: Luento vanhemmille Winter Camp

Viestikenttään leirille tulevan judokan nimi, syntymävuosi ja judoseura

Omat yhteystietosi, josta sinut tavoittaa parhaiten.

otto.faven@judoliitto.fi

Tervetuloa mukaan!