Judoliiton Seuratoimijapäivät ja kaikkien ikäryhmien (U18, U21 ja aikuiset) valmennusleiri kokoaa elokuussa Pajulahteen seurojen aktiivit ja urheiljat.

Kaikkien ikäryhmien yhteinen edustusvalmennusleiri järjestetään Liikuntakeskus Pajulahdessa 15. – 18.8.2024. Judoliiton Seuratoimijapäivät järjestetään samassa paikassa 17.-18.8.2024.

Seuratoimijapäivillä työstetään yhdessä Judoliiton hallituksen, henkilökunnan ja seurojen edustajien kanssa suomalaisen judon 2025-2028 strategiaa.

Aiheina lisäksi mm. myös

  • koulujudotoiminta ja viestintäviikot
  • 2023 judoseuran Shirokawan esittely
  • 2024 seuratoimijan Karri Leinon (Fudoshin Rauma) puheenvuoro
  • Kuulumiset Pariisin Olympialaisista
  • Top Teamin urheilijoiden tapaaminen

Sisältö tarkentuu.

Seuratoimijapäivät on tarkoitettu erityisesti niille judokoille, jotka haluavat kehittää oman seuransa toimintaa, judoseurojen puheenjohtajille, toiminnanjohtajille, hallituksen jäsenille ja muille asiasta kiinnostuneille. Ohjajien ja valmentajien toivotaan myös ostallistuvan ja osallistuja ehtiikin seuraamaan Judoliiton valmennusleirin harjoituksia lauantaina. Tapahtuma loppuu samoihin aikoihin leirin kanssa.

”Tämä viimeinen vuosi judon strategiakautta on hienoa päättää tähän yhteistapahtumaan ja siirtää katseet tulevaisuuteen. Laadukas seuratoimina ja urheilullinen menestyminen ovat sidoksissa toisiinsa. On hienoa koota urheilijat ja seuratoimijat samaan tapahtumaan tapaamaan toisiaan ” iloitsee seurakehityspäällikkö Katri Forssell.

Seuratoimijapäivien kutsu ja linkki ilmoittautumiseen täällä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 4.8.

Edustusvalmennusleirin ja kutsu ja linkki ilmoittautumiseen täällä.

Tervetuloa käynnistämään syyskausi hyvässä seurassa, mielenkiintoisen asiaohjelman äärellä ja upeissa puitteissa Pajulahdessa!