Opetus- ja kulttuuriministeriön erityisavustuksella rahoitetun koulujudohankkeen koulukiertueet tulivat päätökseen helmikuun alkupuolella. Kiertueelle osallistui yli 1000 henkilöä koulujen eri asteilta ykkösluokkalaisista toisen asteen opiskelijoihin ja opettajiin. Media nosti kiertuetta esille Kuopiossa ja Rovaniemellä. Kiertueen myötä on myös saatu mukaan uusia kokeilijoita lajin pariin.

Hankkeen suorista tavoitteista tärkeimmät olivat koulujudon konseptoiminen, jotta seuroilla ympäri Suomea olisi mahdollisuus käydä toteuttamaan lajiesittelyitä. Kiertueen välittömät tulokset, tunnelmat ja kokemukset siihen osallistuneilta seuroilta käydään läpi webinaarimuotoisessa keskustelutilaisuudessa. Ääneen pääsevät niin kiertueen tuottaja Toni Nikunen kuin siihen osallistuneet seurojen aktiivit. Esittelemme syntyneet konseptit, nostamme esille ratkaisuja haasteille, esittelemme koulujudon kaupallistamismahdollisuuden kumppanihankintaan ja käymme läpi seurojen odotuksia ja kokemuksia esittelyihin liittyen. Keskustelemme siitä, miten erilaiset seurat pystyvät toteuttamaan lajiesittelyitä ja kerromme, miksi se on tärkeää seuran jäsenmäärän kasvattamiseksi.

Koulujudohankkeen keskusteluwebinaari

Aika: su 24.3. klo 18 – 19:30

Webinaarilinkki tässä: https://teams.live.com/meet/9463587494276?p=2ZPLkjFGTpsNnazB

 

Sponsorimyynnin koulutukset keväällä 2024

Judooliitto tarjoaa tänä keväänä sponsorimyyntikoulutusta urheilijoille ja judoseuroille.

 

Sponsorimyynnin koulutus urheilijoille, valmentajille ja taustajoukoille

Judoliitto järjestää lauantaina 20.4. valmennusleirillä Pajulahdessa urheilijoille sponsorimyynnin koulutuksen. Koulutus sopii urheilijoille, valmentajille tai esimerkiksi judokoiden varainhankintaa hoitaville henkilöille. Koulutus toteutetaan hybridiversiona, eli se toteutetaan livenä Pajunlahdessa, mutta mahdollistetaan linkin avulla myös etäosallistujille. Koulutus on la 20.4. klo 9–10:30. Etänä pääsee osallistumaan tästä linkistä: https://teams.live.com/meet/9493429224023?p=DS1ZFmTrL1QBufA7

 

Judoseurojen sponsoromyynnin koulutuskokonaisuus etänä osa 1/2

Mitä myydään: Käydään läpi kumppanuuksien myyntimallit ja tuotteistusta. Koulutus on kaksi osainen ja se on suunnattu judoseurojen seuratoimijoille

Aika: sunnuntai 24.3. klo 15-17. Webinaarilinkki tässä: https://teams.live.com/meet/9449516007489?p=FJvFhtq9stFlXYUw

 

Judoseurojen sponsoromyynnin koulutuskokonaisuus etänä osa 2/2

Katsotaan luodut tuotteistukset ja miten myydä koulujudoa tuotteena. Perehdytään siihen miten myydään?

Aika: sunnuntai 14.4. klo 18-19:30. Webinaarilinkki tässä: https://teams.live.com/meet/9410819290403?p=DNyptj6V5lEVMTQc

 

Koulutukset ovat ilmaisia judoseuroille, judokoille ja heidän taustajoukoilleen. Koulutuksen toteuttaa Toni Nikunen Sponssi OY:sta.