JUDOSEURA, palkitse seurapuurtajat Ideapark Lempäälän tarjoamilla VIP-lipuilla

Ideapark Lempäälä kutsuu judoseuroja osallistumaan seura-aktiiviensa huomioimiseen. Kauppakeskus tarjoaa max. 2 lippua/seura judon SM-superviikonloppuna lauantain tapahtumaan klo 10-19:30. Lippu sisältää buffét -ruokailun ruokajuomineen ja kahvit, sekä aitiopaikan SM-kisakatsomoon. Ideaparkin tarjoaman lahjan arvo on 79 e/hlö.

Bläk Boksin VIP Klubi

VIP Klubilla järjestetään Ideapark Lempäälän ja Judoliiton kutsuvierastilaisuus, jossa organisaatioiden johto ja valmentajat tapaavat kumppaneita, kertovat judosta ja tutustuvat uusiin yhteistyökumppaneihin. VIP Klubilla on vapaamuotoista, omaa ohjelmaa, kuten puheenvuoroja judokoilta, valmentajilta sekä kauppakeskuksen johtajan esitys Ideaparkin tulevaisuusnäkymistä. VIP Klubilla voi seurata kilpailulähetystä myös screeniltä. Ideapark Lempäälän toimitusjohtaja Visa Vainioala kannustaa judoseuroja hyödyntämään VIP-liput seura-aktiivien palkitsemiseen:

”Ideapark haluaa palkita seuratoimijoita, jotka ovat judoseurojen kantava voima. Moni pitkän linjan puurtaja on tehnyt pyyteettömästi työtä judoseuransa ja muiden harrastajien sekä kilpailijoiden eteen. Judon SM-tapahtuma on koko Suomen tapahtuma ja siksi toivomme laajasti eri puolelta maata erilaisia seuratoimijoita mukaan. Judoseurat päättävät itse, ketä he haluavat huomioida, ja kenelle mahdollistaa elämyksellisen päivän huippujudon äärellä. Toivotan lämpimästi judoseurojen aktiivit tervetulleeksi kunniavieraina Bläk Boksiin”, toteaa Ideapark Lempäälän toimitusjohtaja Visa Vainiola.

Ilmoittautuminen ja liput

Seuratoimijoita varten on oma ilmoittautumislomakkeensa, johon judoseura tai sen valtuuttamat tai valitsemat henkilöt ilmoittavat kirjaavat tietonsa aikatauluja ja erityisruokavaliota varten. Seurat tai heidän valitsemansa henkilöt (max 2 hlö/seura) on ilmoittauduttava alla olevasta linkistä pe 24.2. klo 23 mennessä: https://hallinta.juuduu.fi/forms/external_form/4d6a55774d7a633d

Paikkoja VIP Klubille on rajoitetusti (max 40 hlöä ilmoittautumisjärjestyksessä), joten nopeimmat ilmoittautujat varmistavat liput tapahtumaan. Menu ja muut ohjelmatiedot lähetetään VIP-vieraille lähempänä tapahtumaa. VIP liput noudetaan saavuttaessa kilpailutoimistosta VIP-lippupisteeltä. Henkilöllisyys on varauduttava todistamaan.

Lisätietoa

  • Vapaa pysäköinti koko päivän kauppakeskuksen parkkialueella.
  • Perheen pienimmille ja nuorisolle on kauppakeskuksessa monenlaista tekemistä.
  • Ideaparkin C-sisäänkäynti, josta suorin reitti WC- ja vaatesäilytyskäytävän läpi. Seuraa opasteita.
  • Tämän jälkeen kahvila Ståhlbergin kohdalla valomainos Bläk Boks, jonka alta kulku kohti kilpailutoimistoa. Saat sieltä nimelläsi VIP-paketin, joka sisältää: 1x buffet-ruokalipun, 2x juomalippua, 3x kahvilipun sekä VIP-pääsylipun katsomoon.

Kilpailukutsut ja aikataulut

Katso SM-superviikonlopun kilpailukutsut täältä: : https://judo.fi/2023/12/judon-sm-superviikonloppu-2-3-3-ideaparkin-blak-boksissa/

Lisätiedot (ei ilmoittautumisia) sähköpostitse projektipäällikkö Taina Saha/PALAVANA Oy: taina@palavana.fi

Lämpimästi tervetuloa kokemaan judon huippuelämyksiä judoseurojen aktiivit!

Lue erillinen kutsu täältä: Ideapark palkitsee aktiivisia seuratoimijoita VIP-lipuin