Judon SM-kilpailut kaksipäiväisenä Bläk Boksissa

Vuoden 2024 judon SM-kilpailuista on tulossa todellinen lajin superviikonloppu, kun kaikki SM-kategoriat otellaan kaksipäiväisessä tapahtumassa Ideaparki Bläk Boksissa. Mukana ovat kaikki ikäluokat alle 18-vuotiaista veteraaneihin ja yleisistä sarjoista parajudoon ja kataan. Sunnuntaina otellaan lisäksi aikuisten Mixed Team -joukkuekilpailu. Mukana on kaikkien ikä- ja kilpailukategorioiden parhaimmisto. Vuoden 2023 aikuisten EM-voittaja Martti Puumalainen kannustaakin kaikkia tulemaan mukaan tapahtumaan, koska SM-tatameilla pääsee näkemään myös eri ikäluokkien arvokisamenestyjiä:

”Koko vuonna tämä on ainutlaatuinen hetki nähdä Suomen judon parhaimmisto samassa tapahtumassa. Kannattaa tulla paikan päälle nauttimaan huippujudosta, toteaa Puumalainen. Hän lisää vielä, että SM-kilpailut ovat arvokisat ja korkeatasoinen tapahtuma, jossa jokainen otteluvoitto pitää ansaita kamppailemalla.”

Vantaan Jukara järjestää vuoden 2024 judon SM-superviikonlopun yhteistyössä Ideapark Lempäälän ja Suomen Judoliiton kanssa. Lauantaina kamppailevat U18 tytöt ja pojat, sekä naiset ja miehet yksilösarjoissa. Sunnuntaina ovat vuorossa veteraanisarjat, parajudokat, U21 naiset ja miehet sekä kata. SM-viikonlopun päättää Mixed Team -joukkuekilpailu. SM-viikonloppuna on nähtävillä Suomen huippujudoa kaikissa ikäluokissa ja -kategorioissa.

Kilpailupaikka on Ideapark Lempäälä, Bläk Boks -areena. Ideaparkinkatu 4, 37570 Lempäälä.

Yleisölippu katsomoon maksaa 15 €/päivä. Alle 12-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi. Lipunmyynti paikan päällä.

SM-kilpailuihin saavat osallistua Suomen Judoliiton jäsenseurojen rekisteröidyt jäsenet kilpailumääräyk­sissä olevien vyöarvo- ja ikäluokkarajoitusten mukaisesti. Poikkeuslupa-anomukset on haettava kilpailu- ja sääntövaliokunnalta 16.2.2024 mennessä Suomen Judoliitto r.y.

Kilpailupäällikkönä on Markku Ilvonen, markku.judo@gmail.com, puh. 0400 537 815. Kilpailuiden virallinen valvoja on Jorma Lehtioksa.

Lisätietoa tapahtuman oheisohjelmasta

Lauantaina myös judoseuroilla on mahdollisuus huomioida seuransa aktiivitoimijoita VIP-lipuin. Ideapark Lempäälä tiedottaa tästä tarkemmin tammikuun aikana, mutta kannattaa jo miettiä, ketkä 1-2 henkilöä seurastanne voisitte palkita sisäänpääsyn ja buffét -ruokailun sisältävällä lippupaketilla.  Ideaparkin ravintolat ja liikkeet palvelevat judoyleisöä. Lue lisää ravintoloiden ja kahviloiden tarjonnasta täältä. Kilpailupäivinä kahvia, virvokkeita ja pientä välipalaa voi ostaa myös Bläk Boksista A-katsomon parvella sijaitsevasta kahvilasta. Ideaparkin P-alueella on maksuton pysäköinti koko tapahtuman ajan.

Majoitusvaihtoehtoja löytyy Tampereelta ja lähialueelta Valkeakoskelta, kuten hotelli Waltikka. Varalan Urheiluopistolla ei ole majoitusmahdollisuutta kyseisenä viikonloppuna.

Lauantaina 2.3. järjestetään Ideaparkin keskusaukiolla Ideapark Shiai ikäluokille U11, U13 ja U15. Tästä tulee erillinen kutsu Judokisa- järjestelmään.

Kilpailukutsu löytyy täältä: SM_kutsu_2024