Opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) koordinoima ja myöntämä seuratoiminnan kehittämistuki, seuratuki, on tarkoitettu urheilu- ja liikuntaseurojen perustoiminnan kehittämiseen.  Vuoden 2024 seuratuen hakuaika on 1.11.-30.11.2023 klo 16:15. Seuratuen 2024 hakukriteerit pysyvät viime vuosien kaltaisina. Yksi muutos tulee; tässä 2024 haussa seuratukea voi hakea vain yksivuotisiin hankkeisiin. Hankkeen tulee alkaa vuoden 2024 aikana ja hankekausi (12 kk) voi ulottua edelleen myös toiselle kalenterivuodelle. Vuoden 2024 tarkentuneet hakuohjeet tulevat Opetus- ja kulttuuriministeriön sivuille viimeistään ennen haun avautumista.

Jos seuranne sai viime vuoden haussa tukea kaksivuotiselle hankkeelle, tulee tässä haussa muistaa hakea hankkeen toinen vuosi.

Viime vuoden hakuohjeet ja -kriteerit löytyvät täältä.

 

Tule kuulemaan lisää Webinaariin 24.10.

Opetus- ja kulttuuriministeriö yhdessä Olympiakomitean kanssa järjestää seuroille seuratoiminnan kehittämistuen hakemiseen liittyvän valtakunnallisen ja maksuttoman infotilaisuuden tiistaina 24.10. klo 17:30-18:30.

Tilaisuudesta tehdään tallenne, joka on nähtävissä lokakuun lopun ja marraskuussa kaksi (2) ensimmäistä hakuviikkoa.

Ilmoittaudu Suomisportissa viimeistään maanantain 23.10. aikana. Ilmoittautuneet saavat ennen webinaaria Teams-linkin.

 

Lisätiedot seuratuesta koulutus -ja seurakehityspäällikkö Katri Forssellilta, joka toimii myös seurojen apuna hakemusten sparrauksessa.

 

Uutista muokattu 26.10.:

Webinaarin esitysmateriaalit (pdf):

Infosta tehty tallenne tulee katsottavaksi Suomen Olympiakomitean YouTube-kanavalle 1.-14.11. väliseksi ajaksi. Seuraa siispä YouTubea tästä: https://www.youtube.com/@suomenolympiakomitea