Parajudon kansainvälinen turnaus ja valmennusleiri, Small Country Challenge 2023 Finland, järjestetään 1.–7.7.2023 Liikuntakeskus Pajulahdessa Lahden Nastolassa. Turnaus ja leiri on suunnattu näkövammaisille judokoille.

Tapahtuman järjestelyistä vastaavat Tikkurilan Judokat yhteistyössä Suomen Judoliiton ja näkövammaisten urheilun kansainvälisen järjestön IBSA:n (International Blind Sports Association)
kanssa. Tapahtumaa tukevat IBSA:n jäsenjärjestönä Suomessa toimiva Suomen Paralympiakomitea sekä Kansainvälinen Paralympiakomitea IPC.

Tapahtuma on kaksiosainen. Se koostuu nelipäiväisestä valmennusleiristä ja yksipäiväisestä turnauksesta, josta voi kartuttaa pisteitä vuoden 2024 Pariisin paralympialaisten rankingiin. Valmennusleirin aikana perehdytään näkövammaisten judon erityispiirteisiin, mahdollistetaan näkövammaisten judokoiden laadukas tekniikka- ja randoriharjoittelu sekä laajennetaan näkövammaisten judon parissa toimivien valmentajien osaamista.

Lisätiedot: Päivi Tolppanen, puh. +358 50 569 0297, paivitolppanen77@gmail.com