Judoliitto järjesti syyskokouksen 17.11.2022 hybridimuotoisena. Kokouksen pöytäkirja liitteineen ja ensi vuoden toimintasuunnitelman kera on nyt julkaistu.

Kokousaineistoja

Kokouksessa oli judoseuroja 33 eri seurasta ja tilaisuudessa käytiin aktiivista keskustelua. Vapaamuotoinen yhteenveto kokouksesta on julkaistu jo aiemmin täällä: https://judo.fi/2022/11/judoliiton-syyskokouksessa-vilkasta-keskustelua-ja-linjan-kirkastamista/

Kiinnostusta kokousaineistoista on herättänyt erityisesti puheenjohtaja Esa Niemen esitys hallintouudistuksesta. Siinä keskeistä on ottaa judoseurat ja koko järjestökenttä mukaan Judoliiton strategian laadintaan ja ohjeistamaan hallitusta judokentän tarpeista, toiveista ja odotuksista. Voit katsoa esityksen täältä: Syyskokous 2022_verkostojohtaminen ja jasenmaksu_puheenjohtaja Niemen esitys

Kokouksen pöytäkirjan voit lukea tästä: Pöytäkirja syyskokous 2022

Kaikki kokousaineistot voi ladata ja lukea Judoliiton liittokokouskansiosta Syyskokous 2022 täältä: https://judo.fi/judoliitto/hallitus/liittokokoukset/

Lisätiedot:

Järjestöpäällikkö

Juha Vuorela

Juha Vuorela
juha.vuorela@judo.fi
050 384 7030