Syksyllä moni etsii itselleen tai lapselleen uutta harrastusta. Voisiko uusi harrastus olla judo?

Judo on monipuolinen harrastus, joka kehittää lajitaitojen lisäksi erilaisia motorisia perustaitoja ja fyysisiä ominaisuuksia. Se antaa hyvät lähtökohdat myös moneen muuhun lajiin ja toimii oivallisena tukilajina toisille lajeille. Judossa harjoitellaan toisten kunnioittamista ja hyviä käytöstapoja, joten laji on myös kasvatuksellisesta näkökulmasta oivallinen.

Judo on jalo laji, johon voi nyt syksyn aikana käydä tutustumassa oman alueen tai paikkakunnan judoseuran järjestämissä näytöksissä tai harjoituksissa. Judoa voi harjoitella monella tavalla ja eri lähtökohdista – taaperoikäisestä senioriksi saakka. Judo on kesäolympialaji, mutta siinä voi kilpailla hyvin monin eri tavoin ja tavoittein. Olennaista on löytää oma judopolkunsa, joka tukee myös ihmisenä kasvamista. Judossa voi kehittyä läpi elämän ja erilaisia harjoittelumuotoja ja kilpailuja järjestetään myös veteraaneille ja jopa seniori-ikäisenä voi kilpailla esimerkiksi kata-kilpailuissa. Tutustu judon monipuolisiin harrastusvaihtoehtoihin täällä.

Judoa voi harrastaa ympäri Suomea ja löydät helposti lähimmän judoseurasi kurssitarjonnan täältä.

Judoseuroille tarkoitetut valmiit markkinointimateriaalit (kuvat, videot, posterit ym.) löytyvät täältä.

 

Katso alla olevista videoista mitä mieltä lapset, nuoret, vanhemmat ja valmentajat ovat judosta mieltä.