Suomen Judoliitto onnittelee entistä päävalmentajaansa Jorma Kivistä (8 dan) ja kiittää samalla pitkäjänteisestä työstä Suomen judon eteen. Lue Esa Kelloniemen kirjoittama artikkeli, jossa on kerrottu Kivisen elämä sotalapsesta nykypäivään.

Lue artikkeli Judolehdestä täältä: https://www.judolehti.fi/ihmiset/jorma-kivinen-8-dan-80-vuotta-5.5.2022/

Kelloniemen artikkeli on ansiokas läpileikkaus Suomen judon alkuvaiheisiin ja valmennusjärjestelmän kehittämiseen sekä kuvaus ajasta, jolloin judokat voittivat kansainvälisiä arvokisamitaleja. Lainaus artikkelista:

”Kivisen valmentajauran aikana suomalaiset judokat olivat kasvaneet vaatimattomasta lähtökohdasta huolimatta tasolle, jolla uskallettiin lähteä voittamaan paitsi itsensä niin myös ulkomaiset vastustajat. Tämä oli mahdollista syystä, että valmentaja itse oli käynyt läpi kovan koulun, nähnyt kansainvälisen tason ja sen, miten sinne päästään.”

Suomalaiset judokamme ovat jälleen tilanteessa, jossa he kamppailevat kansainvälisellä tasolla ammattiurheilijoita vastaan. Artikkeli kannattaa lukea myös nuorten kilpaurheilijoiden ja napata tekstistä ne havainnot, jotka voivat hyödyttää yhä tänäänkin. Judolehdestä voi lukea, miten moniulotteista ja monipuolista päävalmentajan tehtävät ovat olleet sisältäen myös koulutusjärjestelmän kehittämistä.

Onnittelut Jorma Kivinen ottaa vastaan Urhean harjoituksissa 5.5. klo 17.30 alkaen. Paikalle tulevat pääsevät nauttimaan Jorma Kivisen judo-opetuksesta klo 18-19. Katso lisätietoa täältä.

Mikäli haluat tulla vielä mukaan harjoituksiin, niin ota yhteyttä judovalmentajakerhon Manne Isorantaan manneisoranta@gmail.com tai 0400 946 076.

Tuoreita kuvia juhlaharjoituksista

Jorma Kivinen 5.5.2022 Urhean juhlaharjoituksissa Judoliiton puheenjohtaja Esa Niemen palkitsemana (kuvaaja Valtteri Olin).

Jokke ja treeniryhmä

Kuva harjoitusryhmästä (kuvaaja Esa Kelloniemi)