Huomio kaikki edustusurheilijat ja heidän taustajoukkonsa!

Judoliiton edustustusvalmennusryhmien urheilijat ilmoittautuvat nyt suoraan Valmennuksen kalenteriin, josta avautuu kulloinkin voimassa oleva kansainvälinen EJU:n tai IJF:n tapahtuma. Tämä koskee ryhmiin nimettyjä urheilijoita.

Pandemiatilanteen aiheuttamien kilpailukalenterin muutosten vuoksi erillistä Edustusjoukkuetta ei muodosteta, vaan osallistumisesta European Cup -tason kilpailuihin voit olla yhteydessä alle 18-vuotiaiden osalta ikäluokan vastuuvalmentaja Eetu Laamaseen ja alle 21-vuotiaiden ikäluokan osalta Markus Pekkolaan.

Judoliiton pääkalenterissa on esillä ne kaikki kilpailut, joihin kaikilla kilpajudokoilla on mahdollisuus osallistua riippumatta siitä kuuluuko edustusryhmään vai ei. Kaikki kotimaan tapahtumat ovat Judoliiton pääkalenterissa, kuten valmennusryhmien leirit oheistietoineen sekä Suomessa järjestettävät kilpailut.

Oman ikäluoryhmän kilpailua voi hakea myös hakusanoilla U18, U21, aikuiset jne. Samoin voi hakea erikseen tapahtumatyyppiä, kuten kilpailut tai leiri.

Ilmoittautumiskäytäntö

Ilmoittautumislomakkeet ovat auki määräajan. Tällä hetkellä järjestelmän muutostilanteesta johtuen on jatkettu ilmoittautuisaikaa esimerkiksi Nymburkin (Tshekki) leirille, johon toivotaan runsasta osallistumista. Samoin Prahan European Openiin.

Käy tutustumassa valmennuksen kalenteriin ja löydä omat tapahtumasi. Huomioithan, että koronapandemiasta johtuen valmennuksen suunnitelmaan tulee edelleen muutoksia ja tämä uusi järjestelmä mahdollistaa sen, että tapahtumavirta on ajan tasalla eikä tietoa tarvitse etsiä eri paikoista.

Ilmoittautuminen on sitova. Sinun tulee hyväksyä Judoliiton peruutusehdot saadaksesi ilmoittautumisen voimaan. Huomioitahan, että matkavakuutuksesi kyseiseen maahan on voimassa ja siinä on huomioitu myös koronatilanne. Judoliiton lisäturvavakuutus kannattaa olla myös voimassa mahdollisten loukkaantumisten varalta.

Ilmoittautumiset ohjataan kunkin ikäluokan vastuuvalmentajalle, joka toimii myös yhteyshenkilönä, ellei tapahtumatiedoissa ole muuta tietoa.

Mahdolliset palautteet lomakkeesta kannattaa lähettää suoraan valmennuspäällikölle tai omalle valmentajalle. Näin pystymme yhdessä kehittämään järjestelmää, joka on tehty nimenomaan judoyhteisön tarpeisiin soveltuvaksi.


Meneillään olevia ilmoittautumisia EJU ja IJF -kisoihin

Aikuiset 11.2. mennessä:

  • Prague European Open  5.-6.3. 2022
  • Nymburg EJU OTC  “Going for Gold”  7.-13.3.2022
  • Riga Senior European Cup 19.-20.3.2022

Juniorit (U21) 11.2. mennessä:

  • Coimbra Junior European Cup 19.-20.3.2022

Ilmoittaudu viimeistään perjantaina 4.3.

  • Udine Junior European Cup 9.-10.4.2022

Kadetit (U18) Ilmoittaudu viimeistään 6.3.

  • Teplice Cadet European Cup + training camp 9.-13.4.2022
  • Hundu Cup Cadets and first year juniors Virossa 27.3.2022

Ilmoittautumiset avautuvat sitä mukaan, kun matkatiedot täsmentyvät, joten käy katsomassa tietoja säännöllisesti.