Valitettavasti näin on taas käynyt… WINTER CAMP 27. – 30.12. siirretään koronatilanteen vuoksi ensi vuodelle. Joulun välipäiviksi suunniteltu Winter Camp ja sen yhteydessä järjestettäväksi suunniteltu vanhemmille suunnattu luento on peruutettu ja tapahtumalle etsitään korvaavaa ajankohtaa ensi keväälle.

”Tähän on päädytty koronatilanteen heikentymisen vuoksi sekä siksi, että leiri halutaan toteuttaa sellaisena ajankohtana, että kaikki sinne saapuvat kokevat tapahtuman turvalliseksi, toteaa Judoliiton valmennuspäällikkö Otto Favén.”

Pajulahti on yhteydessä jo leirille ilmoittautuneisiin ja sen maksaneisiin sähköpostitse. Jo maksettu leirimaksu palautetaan sähköpostin ohjeiden mukaisesti. Mikäli Wintercampista on tullut lasku, sitä ei tarvitse maksaa. Mikäli et ole saanut sähköpostia etkä tiedä miten toimia leirimaksun palautuksen suhteen, voit olla Pajulahteen suoraan yhteydessä.

Vanhemmille suunnattu luento ja keskustelutilaisuus tullaan toteuttamaan tammikuun aikana Teams-yhteydellä ja tästä lähetetään erikseen kutsu nuorten vanhemmille.

Viestintä- ja markkinointivaliokunnan puheenjohtaja Taina Saha haluaa tukea nuorten vanhempia vaikeassa tilanteessa:

”Tämä tilanne voi tuntua nuorista ja nuorten vanhemmista tosi raskaalta, koska jälleen kerran joudutaan perutaan tapahtuma, jota odotettiin sekä kohtaamisia, joita olisi ollut edessä judokavereiden kanssa. Etsitään yhdessä toimintatapoja, joilla judovanhemmat voivat löytää tukea valtakunnallisessa verkostossa sekä jakaa vinkkejä ja vaihtaa ajatuksiaan nuorten tukemisessa judokan polulla. Olemme Otto Favénin ja Mari Keräsen kanssa sopineet, että organisoimme kaikille alle 15-vuotiaiden lasten ja nuorten vanhemmille suunnatun etätapaamisen, jossa kerron omasta matkastani judovanhempana ja avaamme keskustelun siitä, millaista tukea nuorten taustajoukot kaipaavat.”

Teams -tapaamisen suunnittelu on aloitettu ja siitä tiedotetaan niin valmennuksen uutiskirjeessä kuin judo.fi -sivuston uutisissa sekä Judoliiton kalenterista täältä.

Ennakkoajatuksia ja keskusteluaiheita sekä toiveita voi lähettää osoitteeseen: taina.saha@gmail.com vuoden loppuun mennessä (Taina lomalla 20.12.-26.12., joten viivettä vastauksissa tällä välillä voi olla).