Edustusvalmennusleiri ja valmennuksen seminaari joulun välipäivinä

Tämän uutisen liitteenä päivitetty leiriohjelma ja koronaohjeita. Alla oleva tieto on lähetetty jo aikaisemmin ilmoittautuneille niihin sähköposteihin, jotka he ovat Pajulahdelle ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittaneet.

Koronatilannetta seurataan aktiivisesti ja reagoidaan tilanteen vaatimalla tavalla. Tällä hetkellä sen tiedon perusteella joka on saatu, leiri ollaan järjestämässä normaalisti suunnitelman mukaan. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan sähköpostilla. Sähköposti kannattaa siis tarkistaa sunnuntaina.

Koronaohjeet leirillä

Kaikilta leirille saapuvilta edellytetään koronapassi. Passi luetaan sovelluksella valmentajien toimesta. Koronapassia edellytetään kaikissa Liikuntakeskus Pajulahden tiloissa. Tämän lisäksi jokaista suositellaan ennen leirille saapumista tekemään omatoimisesti pika-antigeenitesti kotona. Lue lisää koronapassista täältä.

Kaikissa liikuntakeskus Pajulahden tiloissa tulee käyttää maskia. Judoliitto suosittelee FFP2-luokan hengityssuojaimia. Käsihygieniasta tulee huolehtia hyvin: käsiä tulee pestä säännöllisesti eri tiloista toiseen siirryttäessä ensisijaisesti vedellä ja saippualla. Liikuntakeskus Pajulahdessa liikuttaessa tulee huomioida myös muut ryhmät. Turvavälejä on pyrittävä ylläpitämään kaikissa mahdollisissa
tilanteissa muihin ryhmiin.

Leirin aikana ei vierailla toisten huoneissa ja huonejärjestykseen ei tehdä muutoksia. Sairastuttaessa lievästikään leirille ei tule saapua. Sairastumistapauksissa otetaan yhteyttä Pajulahteen ja ilmoitetaan omalta osalta leirin peruuntumisesta. Lisäksi ilmoitetaan oman ikäluokan vastuuvalmentajalle. Tässä, kuten pika-antigeenitestin tekemisessä kotona, luotamme kaikkien osallistujien vastuullisuuteen.

Leiriohjelma

Leiriohjelma löytyy tästä: EVL_Joulu_2021

Katsokaa se läpi huolellisesti, sillä siihen on tehty muutoksia muutamien tilojen suhteen.

Valmentajien yhteystiedot löydät täältä

(aikuiset yhteys valmennuspäällikkö Otto Favéniin).