Tervetuloa Winter Campille – ilmoittautuminen päättyy 13.12. 

Valtakunnallinen Winter Camp järjestetään Pajulahdessa 27. – 30.12. Leiri on suunnattu 11-14 -vuotiaille nuorille. Leirin harjoittelusta vastaavat muun muassa Mari Keränen, Tuomas Rantanen ja Jasmine Aho sekä muut tutut nuorten parissa toimineet valmentajat.

”Winter Camp on tänä vuonna päätetty järjestää samaan aikaan edustusvalmennuksen joululeirin kanssa. Rikkonaisen korona-ajan vuoksi tapahtuma on erittäin tärkeä, jotta yhteisöllisyydestä ja hyvästä tekemisen meiningistä saadaan pidettyä kiinni”, kertoo valmennuspäällikkö Otto Favén.

Heikentynyt koronatilanne voi herättää ajatuksia monissa osallistumista pohtivissa. Turvallisuusasiat huomioidaan testeillä ennen leiriä, sillä alle 16-vuotiailta ei voida kysyä koronapassia, mikä on käytössä vanhempien ikäluokkien edustusvalmennuksen joululeirillä sekä samaan aikaan järjestettävässä valmennuksen seminaarissa. Myös Pajulahden ravintolassa edellytetään koronapassia. Judoliiton valmennuspäällikkö Otto Favén jatkaa:

 ”On selvä että leirille tai mihinkään harjoituksiin ei saa tulla oireisena. Tämän lisäksi Winter Campin osallistujilta tullaan edellyttämään ennen leirille saapumista, edellisenä päivänä itse kotona tehtyä koronan antigeenitestiä eli pikatestiä. Luotamme tässä myös osallistujien vastuullisuuteen, että näin toimitaan. Judoliitto seuraa toki koronatilannetta ja toimitaan vallitsevien määräysten ja suositusten mukaisesti”.

Mikäli koronatilanne pahentuu ja suositukset ja määräykset kiristyvät, palautetaan jo suoritettu leirimaksu. Ilmoittautuminen Winter Campille sekä alustava leiriohjelma löytyvät Judoliiton (Judo.fi) kalenterista. Leirin hinta sisältää majoituksen, täysihoidon ja iltapalat. Ilmoittautuminen leirille päättyy 13.12.

Tästä Judoliiton kalenteriin


Ikäluokan vastuuvalmentaja Mari Keränen innostaa nuoria osallistumaan leirille ja kertoo, että nuorten leiristä on tulossa kiva yhdessä tekemisen tapahtuma:

”Tarkempi ohjelma julkaistaan ihan pian ja haluamme huomioida myös huoltajia entistä paremmin. Siksi jatkossa leireillä otetut kuvat ja videot tulevat jakoon ikäryhmän omaan kansioon, josta niitä pääsee katselemaan ja tallentamaan itselleen. Tulevalle Winter Campille suunnittelemme pientä yllätysnumeroa vuoden päätteeksi ja saatamme saada myös kuvaajan paikalle.”

Videoiden ja valokuvien ottamista ja jakamista varten huoltajia pyydetään täyttämään kuvauslupa Judoliiton tapahtumien kuvaamista ja kuvien tallentamista tapahtumista viestimistä varten. Kuvausluvan voi tulostaa viereisestä linkistä ja tuoda allekirjoitettuna leirille. Yhteydenpidon helpottamiseksi ja  Judoliitto tulee keräämään myös vanhempien yhteystietoja. Judolitto_Kuvauslupa_tiedote_U13_U15

Yhteistyöterveisin ikäluokan valmentaja

Mari Keränen                                                               (pj)mari@pilatescenter.fi