Perinteinen edustusvalmennuksen joululeiri Pajulahdessa 27. – 30.12. on kaikkien ikäluokkien yhteisleiri. Samalla uusille U18 ikäluokkaan siirtyville ensimmäinen edustusvalmennusleiri.

Kaikki U18 joululeirille saapuvat täyttävät sähköisesti hakemuksen maajoukkuevalmennukseen: sekä uudet että jo valmennusryhmään tai maajoukkueeseen kuuluvat. Jo ryhmään kuuluvat ja aikaisemmin täyttäneet tekevät sen uudestaan koska tiedot päivitetään ajan tasalle. Kaikki jo leirityksessä olevat jatkavat ryhmässä.

Leiriryhmän kokoonpano muodostetaan osallistujamäärät ja taso huomioiden helmikuun leirin jälkeen. Maajoukkuevalinnat tehdään maaliskuun aikana näyttökilpailujen jälkeen.

Hakemus edustusvalmennusleiritykseen löytyy tästä linkistä.

Ikäluokkaan siirtyvät

Pajulahden yläkoululeirityksessä olevat ikäluokkaa vaihtavat voivat yläkoululeirivalmentajien ja Eetu Laamasen ohjauksella ilmoittautua joululeirille. Kannattaa huomioida, että edustusvalmennusleiritykseen osallistumisesta huolimatta kevään yläkoululeiritys tulee yhä käydä loppuun.

Alle 18-vuotiaiden SM-kilpailuissa mitaliotteluihin otteluvoittojen kautta edenneet voivat automaattisesti ilmoittautua. Myös otteluvoitoin Samurai-Cup -kilpailuissa syksyn aikana U15 sarjoissa mitaleille yltäneet voivat ilmoittautua joululeirille, jos siirtyvät alle 18-vuotiaiden ikäluokkaan vuoden vaihteessa.

Muut voivat valmentajiensa kanssa tiedustella mahdollisuutta osallistua edustusvalmennusleiritykseen ikäluokan vastuuvalmentaja Eetu Laamaselta.

Tärkeintä leiritykseen osallistumisessa on tahto kehittyä ja sen mukainen harjoitteluasenne sekä aktiivinen osallistuminen. Vyövaatimuksena on vähintään vihreä vyö.

Yleisiä ohjeita

Edustusvalmennusleirille saavuttaessa on aina oltava täysin terveenä ja kunnossa, jotta on kykenevä osallistumaan leiriohjelmaan kokonaisuudessaan. Jos on jo ilmoittautunut, mutta loukkaantunut tai sairastunut, siitä on ilmoitettava aina viipymättä Eetu Laamaselle sekä Liikuntakeskus Pajulahteen.

Varustus leireillä on judogien lisäksi omat teipit, suojat, mahdolliset lääkkeet, sisä- ja ulkoliikuntavarustus ja juoksukengät sekä tarvikkeet omasta henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimiseen.

Koronatilanteen huomioiminen

Leirille saapujien tulee olla kahdesti rokotettuja tai vaihtoehtoisesti mukana tulee olla enintään 72 tuntia tuore todistus negatiivisesta koronatestituloksesta. Myös todistus sairastetusta covid-19 taudista kelpaa.

Liikuntakeskus Pajulahden yleisissä tiloissa liikuttaessa käytetään maskia. Käsienpesuhygieniasta huolehditaan aktiivisesti, jolloin vältetään myös muut flunssakauden haasteet. Muihin ryhmiin pyritään pitämään suositusten mukaisia turvavälejä ja noudatetaan muutenkin vallitsevia ohjeistuksia tartuntatautien välttämiseksi.

Leiriohjelma ja ilmoittautuminen

Leirin ohjelman löydät tästä ChristmasCamp_Pajulahti2021_kaikki valmennusryhmät

Löydät lisätietoa joululeiriltä ja ilmoittautumislinkin Judoliiton kalenterista täältä.