Tämän vuoden Veteraanien Judon MM-kilpailut ovat Lissabonissa 21.10.-24.10.2021.

Maailmanlaajuinen pandemia on vaikeuttanut merkittävästi kansainvälisten judokilpailujen järjestelyjä ja tästä syystä aikatauluja on muutettu ja osa kilpailuista jouduttu perumaan. Kansainvälinen Judoliitto (IJF) on kuitenkin onnistunut toteuttamaan tapahtumia tiukat koronarajoitukset huomioiden. Veteraani-ikäisten rokotekattavuus useissa maissa on jo varsin korkea, joten veteraanien MM-kilpailut toteutetaan Portugalin Lissabonissa lokakuun lopussa poikkeusjärjestelyin. Tämä tarkoittaa tiukkaa protokollaa, josta tärkeimmät, matkan hintaankin vaikuttavat huomiot on kirjattu tähän uutiseen. Lue tarkemmin kilpailukutsu ja sen liitteenä olevat covid19-ohje ja lomake.

Veteraanijudon vastuuhenkilö on Tom Pahlman, kokoaa joukkueet veteraanien EM- ja MM-kilpailuihin yhteistyössä Judoliiton valmennusvaliokunnan kanssa. Ota häneen heti yhteyttä, jos olet kiinnostunut osallistumaan vuoden 2021 veteraanien MM-kilpailuihin, sillä hinta nousee, mitä myöhemmin ilmoittautuminen kilpailuihin tapahtuu.

Pandemian aikaiset kilpailusäännöt edellyttävät: 

  • 3 kpl koronatestiä (PCR) vaaditaan – näistä 2 otetaan kotimaassa ennen matkalle lähtöä
  • Virallisessa hotellissa on asuttava.
  • Lissaboniin on saavuttava vähintään 3 päivää ennen kilpailua.
  • Kilpailuihin osallistuvat ovat ns. kuplassa eikä hotellilta voi poistua.
  • 60-vuotiaille tai tätä vanhemmilla kilpailijoilla ei Shime Wasaa.

Tom Pahlman

 

tom.pahlman@kolumbus.fi

040 5373 490

 

 

 

 

Katso liitteet tästä (englanniksi)