Judon SM -kilpailut lähestyvät

Ilmoittautuminen tapahtumaan vauhdittuu ensi viikon alkuun mennessä. Järjestelyt ovat jo Ideaparkin Bläk Boksissa pitkällä ja T-paidat odottamassa talkooväkeä ja kisapassit urheilijoita, valmentajia ja VIP-vieraita. Jos et ole vielä ilmoittautunut tapahtumaan, niin tee se pian. Yleisö tosin saa ostaa tapahtumapaikalta liput suoraan ovelta, hintaan 15 e/hlö. Kaikki alle 12-vuotiaat pääsevät maksutta sisälle, samoin kuin Ideapark Shiaissa samana päivänä kilpailevat nuoret.

Tervetuloa koko Judon SM-kisoihin!

Vantaan Jukaran puheenjohtaja Markku Ilvonen toimii SM-kilpailujen kilpailupäällikkönä ja toivottaa judokat laajalla rintamalla tervetulleeksi tapahtumaan.

2024 SM-kisaviikonloppuna järjestetään ensimmäistä kertaa judon koko kattaus koettavaksi samaan aikaan samassa paikassa. Shiaissa kamppaillaan U18 ikäisistä veteraanien mestaruuksiin ja parajudokat kamppailevat omissa sarjoissaan samalla tatamilla muiden kanssa. Katassa mitellään paremmuudesta kaikissa viidessä kilpakatassa. Viikonlopun päättää joukkuekisa. Toivotan kaikille hienoa kokemusta kilpailijoina, tuomareina, toimitsijoina ja katsojina. Tehdään tästä yhdessä unohtumaton viikonloppu!”

Vahvaa tekemistä ja tiimityötä yhdessä

Judoliiton puheenjohtaja Esa Niemi iloitsee Suomen judomaajoukkueiden menestyksestä kansainvälisissä arvokilpailuissa.

”Vuonna 2023 päättyi vihdoin 30 vuotta kestänyt kuiva kausi ilman judon aikuisten arvokisamitalia, kun Martti Puumalainen voitti raskaan sarjan Euroopan mestaruuden sekä maailman huippujen Masters-kutsukisan. Lisäksi kaikista ikäryhmistä saavutettiin EM-mitali, jota ei ole Suomen judossa aiemmin tapahtunut. Näiden lisäksi viime vuoden aikana tuli 13 veteraanien MM- ja EM-mitalia, 3 Special Olympics-mitalia ja 2 katan EM-mitalia. On hienoa nähdä Ideaparkissa viikonloppuna koko yllä mainittu Suomen judoperhe.” 

Niemi haluaa esittää kiitoksensa Vantaan Jukaralle, toimitsijoille, tuomareille, vapaaehtoisille, Ideaparkille, sekä tietysti urheilijoille ja valmentajille SM- tapahtuman järjestämisestä.

Ideapark – enemmän kuin erilainen kauppakeskus

Ideapark on tukemassa judon SM-kilpailujen järjestämistä jo kolmatta kertaa peräkkäin. Kauppakeskus haluaa nostaa osaltaan olympialajin tunnettuvuutta ja tukea samalla järjestävän seuran toimintaa. Järjestävä judoseura saa tapahtuman lipputulot käyttöön ja tapahtumat upeissa puitteissa. Tänä vuonna toimitusjohtaja Visa Vainiola halusi huomioitavan myös pitkän linjan seuratoimijoita.

”Olemme tänä vuonna nostaneet esiin seurojen vapaaehtoisten työn tarjoamalla seurojen ehdottamille aktiiveille VIP-lippuja ruokailuineen kannustuksena heidän arvokkaasta työstään. Judon SM-tapahtuma edustaa koko maata kooten yhteen eri alueiden judokat ja seurat. Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi kaikki lajista ja huippu-urheilusta kiinnostuneet kautta maan. Ideapark mahdollistaa kansainvälisen tapahtuman puitteet, silti jokainen meistä paikalle tulevista tekee tunnelman. Tulemme näkemään maailmallakin mainetta niittäneitä judokoita ja eri ikäluokkien arvokisamitalisteja, joita nuoret kyvyt pääsevät haastamaan. Takaan, että tapahtuma ei jätä ketään kylmäksi”, toteaa Ideaparkin toimitusjohtaja Visa Vainiola

Judon SM -tapahtumalle tulossa verkkosivusto

Judon voima perustuu pitkälle lajiin sitoutuneiden ihmisten vapaaehtoistyöhön. Työtä tehdään niin tatamilla kuin sen ulkopuolella. Judon SM-tapahtumalle on tulossa verkkosivusto, josta löytyy keskitetysti tapahtuman tiedot ja tarvittavat linkit.

”Tästä työstä suuri kiitos Jari Kuokalle, joka on luonut sivuston judoyhteisön, median ja yleisön käyttöön täysin vapaaehtoispohjalta”, toteaa SM-tapahtuman projektipäällikkö Taina Saha.

Sivusto aukeaa lähipäivinä. Tietoa tästä kannattaa seurata Judoliiton some-kanavilta, joille some-tiimi päivittää ajankohtaista tietoa SM-kilpailuista. Tatamien takana nähdään myös koko joukko kokeneita kilpailijoita. Tule tunnistamaan heidät kisatiimistä!

Kilpailutiimi toivottaa judon ystävät, urheilijat ja lajista kiinnostuneet vieraat viihtymään olympialajin parissa ja huikeassa tunnelmassa Ideaparkin Bläk Boksissa 2.-3.3.2024. Lisätietoa kilpailujärjestelyistä julkaistaan vielä ennen tapahtumaa Judoliiton viestintäkanavissa.


Tapahtumalinkkejä

Judokisa -järjestelmä

SM_kutsu_2024

Kilpailumääräykset


Ideapark Lempäälän VIP Klubi


Alustava aikataulu (muutokset mahdollisia)

Perjantai 1.3.2024

Kilpailutoimisto, C-lounge, Bläk Boksin vieressä

Kilpailutoimistossa

Klo 19:00 – 20:00

Virallinen punnitus

Bläk Boksin pukuhuoneet

Klo 20:00

Arvonnat

Bläk Boks -areena tiedoksi judokisa.fi


Lauantai 2.3.2024

Klo 8:00 – 9:00

Aamupunnitus

Bläk Boksin pukuhuoneet

Bläk Boks -areena, 3 tatamia

Klo 14:30

Avajaiset

Bläk Boks -areena

Bläk Boks -areena, selostuskanava Youtubessa

Bläk Boks -areena

Paikalle media, mitalistit, Top Team ja seurojen pj:t

Klo 20:00

Mediatilaisuus

VIP Klubi

Klo 18:00 – 20:00

Huom! Iltapuntari

Sunnuntaina kilpailevien punnitus Bläk Boksissa. Veteraanit, U21, Parajudo. Epävirallinen puntari klo 18-19, virallinen klo 19-20


Sunnuntai 3.3.2024

Klo 8:00 – 9:00

Aamupunnitus

Bläk Boksin pukuhuoneet

Alkaen klo 10:00

Veteraanit ja Parajudo

Ottelut Bläk Boks -areenalla

Alkaen klo 12:00 – 19:00

Katan SM-kilpailut

Bläk Boks, B-alue

Klo 12:00 – 13:00

U21 punnitus, jos ei la

Bläk Boksin pukuhuoneet

Bläk Boks -areena

Klo 17:00 – 19:00

Mixed Team -joukkuekilpailu

Bläk Boks -areena

Klo 8:30 – 17:00

VIP Klubi toimii kisakahvilana

Kaikille avoin kahvila A-oikeuksin