Lauantaina 20.1 ja sunnuntaina 21.1.2024 oli suuri veteraanijudokilpailu Ranskan Mouvauxissa.

Eurometropole Masters 2024 kilpailuun oli ilmoittautunut noin 600 veteraanijudokaa useasta eri maasta, Länsi-Euroopan maitten lisäksi USA:sta, Afrikasta, Pohjoismaista ja Itä-Euroopan maista. Kilpailuun osallistui kolme suomalaista veteraanijudokaa.

Loredana Lari osallistui sarjaan F3F4 alle 57kg, jossa oli 3 judokaa, muun muassa sarjan viime vuoden hollantilainen maailmanmestari. Lari voitti molemmat ottelunsa ipponilla voittaen sarjansa.

Asser Kokkonen osallistui sarjaan M4 alle 66kg. Sarjassa oli kuusi judokaa, muun muassa sarjan viime vuoden ranskalainen Euroopan mestari. Asser sijoittui hyvien ja tasasten ottelujen jälkeen sarjasaan kolmanneksi.

Tom Pahlman osallistui yhdistettyyn sarjaan M8M9 alle 66kg josdsa oli viisi judokaa. Myös ”TomPan” sarjassa oli viime vuoden EM ja MM-kilpailujen mitalisteja. Pahlman voitti kaksi ottelua ja sijoittui sarjassaan kolmanneksi. Sarjan voitti italialainen judoka, joka oli noin 10 vuotta Pahlmania nuorempi.