Käsi ylös, jos teidänkin seurassa nähdään pian tähtiä!

Vuoden 2024 alussa avautuu haku ohjattuun seurakehitysprosessiin niille kiinnostuneille ja kehityshaluisille kamppailulajiseuroille, jotka haluavat kehittää toimintaansa määrätietoisesti mm. johtamisen ja hallinnon, talouden, viestinnän, yhteisöllisyyden ja seuran ydintoiminnan eli urheilu- ja liikuntatoiminnan osalta. Mukaan lähtevät seurat saavat ohjausta omalla polullaan, eikä kukaan jää yksin rämpimään.

Seuraa tiedotusta!

Lue prosessissa mukana olleiden seurojen kokemuksia Taekwondo-lehden jutusta 20/2023.

Haku prosessiin on auki 19.12. – 4.2.2024. Täytä hakulomake täällä: https://forms.gle/3pftkCN1KPRma9oX8.

Seuraan kannattaa nimittää työryhmä, joka vie asioita omassa seurassa eteenpäin ja koordinoi kehitysprosessin etenemistä seurassa. Mitä useampi ihminen on vastuuta kantamassa, sitä helpompi on kehitystä viedä eteenpäin. Prosessissa on kolme lähitapaamista (maaliskuu, elo-syyskuu ja marraskuu), etäwebinaareja noin 1 – 2/kk ja lisäksi seurakohtaisia sparrauksia oman lajiliiton seurakehittäjän kanssa. Yhteinen matka loppuu Kamppailulajien yhteiseen Tähtiseuraseminaariin marraskuussa 2024.

Haluatko tietää seurakehitysprosessista lisää? Tsekkaa oheinen seurakehitysprosessin infossa esitelty diasarja ja ota yhteyttä Katriin!

Seurakehittämisprosessi 2024 info

Lisätiedot:

Katri Forssell

Koulutus- ja seurakehityspäällikkö

katri.forssell@judo.fi

+358 50 322 6090