Asukoodi: tumma puku

Ilmoittautumisohjeet:
1. Ilmoittaudu tapahtumaan Suomisportissa täällä 3.9.2023 mennessä. Huomaa, että Early Bird-hinta on 4.6.2023 asti. Myös Avecit ilmoittautuvat Suomisportin tapahtumassa.
2. Osta ilmoittautumisen yhteydessä majoitus Juhlahotellista Scandic Parkista. Majoitus myynnissä Judoliiton kautta torstaihin 3.8. asti.
3. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitat myös erityisruokavaliot ja allergiat sekä henkilö, jonka kanssa majoitut, jos majoitut
4. Osallistumismaksu ja mahdollinen majoitus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.
5. Ilmoittautumisen ja maksun voi tehdä joko henkilö itse tai judoseuran Suomisport käyttäjä. Maksutapoja on useita (myös lasku ja erämaksu)

Hinnat:

  • Early Bird-hinta 4.6.2023 asti: 125 eur/ henkilö
  • Normaali hinta 5.6.-3.9.2023: 135 eur/ hlö henkilö
  • Majoitus 130 eur (katso kohta Majoittuminen)

Hinnat sisältävät Stadionkierroksen, tornikäynnin, 3-ruokalajin illallisen, alkujuoman, ohjelman

Majoittuminen: Juhlahotellina toimii Scandic Park, joka sijaitsee 1 km:n päässä Stadionista. Hotellihuoneet ovat joko yhden tai kahden hengen huoneita. Huoneen hinta on kiinteä la-su 130 eur sisältäen aamupalan. Huoneita on myynnissä Judoliiton kautta torstaihin 3.8. asti. Huom! Osallistujamäärä on rajattu 100 henkilöön. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätiedot ja kysymykset: toimisto@judo.fi

Mahdolliset huomionosoitukset pyydetään osoittamaan Suomen judon 65v-rahastoon, josta tulee myöhemmin tarkemmat ohjeet.

Tilaisuus on seuroille hyvä paikka huomioida seuratoimijat ja vastuuhenkilöt. Seura voi esimerkiksi kustantaa jäseniään juhlaan ja luovuttaa siellä Judoliiton myönnettyjä kunnia- ja ansiomerkkejä. Merkkejä voivat hakea kaikki Judoliiton jäsenseurat omille jäsenilleen ja muille yhteistyökumppaneilleen joiden kunnia- ja ansiomerkkien hakukriteerit täyttyvät. Hakemukset toimitetaan toimisto@judo.fi. Lisätietoa ansio- ja kunniamerkeistä täältä.

Tervetuloa mukaan kaikki vanhat ja uudet judokat ja judon ystävät!