Eetu Ihanamäki vastasi Suomen joukkueen parhaasta tuloksesta sijoittuen seitsemänneksi sarjassa – 81 kg Itävallan Grand Prix -turnauksessa. Ensimmäisessä ottelussa kaatui Puolan Damien Stepien ja seuraavassa ottelussa Italian Tiziano Falcone. Neljännesvälierässä Eetu kärsi tappion Ukrainan Mykhailo  Svidrakille. Keräilyottelussa Eetu ei edellisessä ottelussa tapahtuneen loukkaantumisen vuoksi pystynyt parhaimpaansa ja hävisi Georgian Zaur Dvalashvilille.

”Tavoitteena oli saada kaksi ottelijaamme mitaliotteluihin. Eetu osoitti olevansa hyvää tasoa ja olen siitä onnellinen. Varsinkin kun hän otteli ensimmäistä kertaa tällä tasolla sijoittuen 7. sijalle. Tämä lupaa hyvää hänelle jatkossa. Neljännesvälierässä hän sai pieniä vammoja ja tämä vaikeutti ottelemista normaalitasolla keräilyerässä. Muutt ottelijat Pihla, Turpal Luukas ja Valtteri ottelivat hyvin, mutta yksi virhe heidän otteluissaan ratkaisi voittajan. Todella toivon, että jatkossa vältetään nämä virheet, jolloin tuloskin on parempi”, kommentoi päävälmentaja Rok Draksic.