Nuori, hae kesäduunia OP:n piikkiin!

Judoliitto ja Nyrkkeilyliitto ovat mukana OP:n #kesäduuniOPnpiikkiin-kampanjassa! Tarjoamme kesäkuussa 2023 kesätyöpaikan kahdeksi viikoksi yhdelle 15-17-vuotiaalle nuorelle. Kesätyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. jäsenrekisterin ylläpito, nettisivujen päivittäminen, materiaalien postittaminen, arkistointi sekä varaston järjestely ja muut toimistotehtävät. Kesätyöntekijän päätoimipisteenä on Sporttitalo Helsingissä. Työskentelyaika on sovittavissa joustavasti valitun henkilön kanssa.

Hakijalta toivomme oma-aloitteisuutta, huolellisuutta, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista viestintätaitoa sekä tietokoneen ja Microsoft Officen peruskäyttö. Työ on ajoittain myös fyysistä. Lajitaustaa ei vaadita.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse katri.forssell@judo.fi viimeistään 14.4. Ilmoitathan hakemuksessasi, miten pystyt kesäkuun aikana työskentelemään.

Lisätietoja: koulutus- ja seurakehityspäällikkö Katri Forssell, katri.forssell@judoliitto.fi, 050 322 6090 (arkisin 9-15).

Käy lukemassa hakuohjeet ja tutustu myös muihin Uudenmaan kesätöihin osoitteessa https://www.op.fi/web/op-uusimaa/kesaduuni-opn-piikkiin/nuorten-haku

Kampanjassa on tarjolla kesätöitä joka puolella Suomea. Muiden kuin Uudenmaan paikat löydät täältä: https://www.op.fi/kesaduuniopnpiikkiin