Judoliitto on laatinut uuden Reilun Kamppailun ohjelman dopingin ja kilpailumanipulaation vastaiseen työhön Suomen Urheilun Eettisen Keskuksen, SUEK:n ohjeiden ja Suomen antidopingsäännöstön mukaisesti. Ohjelma on tarkoitettu kaikille judon parissa toimiville edistämään puhtaan ja reilun urheilun sanomaa sekä toimimaan antidopingohjelman ja liiton sekä lajin arvojen mukaisesti. 

Aiemman antidopingohjelman lisäksi urheilujärjestöiltä edellytetään jatkossa kilpailumanipulaation torjuntaohjelma. Yhdessä nämä Reilun kilpailun ohjelmat ovat osa suomalaisen urheiluyhteisön vastuullisuusohjelmaa, joka perustuu urheiluyhteisön yhteisiin reilun pelin ihanteisiin ja eettisiin periaatteisiin. SUEK tuleekin jatkossa raportoimaan sen toteuttamisesta opetus- ja kulttuuriministeriölle, joka ottaa arvioinnin huomioon päättäessään urheilujärjestöjen valtionavustuksista.

Reilu Kamppailu -ohjelma löytyy Judoliiton sivuilta ja jatkossa myös SUEK:n sivuilta.

SUEK > Kilpailumanipulaatio
SUEK > Antidopingtoiminta