Suomen alle 18-vuotiaiden edustusjoukkue kilpailee viikonloppuna 22.10.-23.10. European Cupissa Riiassa. Tapahtumaan on ilmoittautunut yhteensä 190 kilpailijaa 15 eri maasta. Voit seurata kilpailua täältä: https://www.ijf.org/competition/2335

Livelähetykset (alkuottelut) näkee täältä: https://live.ijf.org/cont_cup_cad_lat2022/overview

Viikonlopun arvonta alkaa Suomen aikaan klo 20.00, joten tätä kirjoittaessa vastustajat eivät ole vielä tiedossa.

Tsemppaava joukkue tukee toisiaan

Matkalla on mukana 8 urheilijaa ja kolme valmentajaa: Eetu Laamanen, U18 nuorten olympiavalmentaja, Tommi Valtonen Judoliiton oto-valmentaja sekä seuravalmentajana Jarmo Hukkanen (Chikara). Tuomareina kilpailussa Suomesta Juha Vuorela ja Henri Mylly (Kajaanin Judokerho) sekä Tero Partanen computer-tiimissä (Orimattilan Judoseura). Tapio Mäki on EJU:n kutsumana tarkkailijana paikalla varmistamassa, että kaikki sujuu tapahtumassa sääntöjen mukaan.

La 22.10.2022 ottelijat
-52kg Pihla-Maria Seikkula Koyama Rovaniemi
-60kg Rasmus Sorsa Nummelan Judo
-66kg Jesper Taavitsainen Chikara Helsinki

Su 23.10.2022

-57kg Riina Myllylä Chikara Helsinki
-70kg Isla Erkkilä Orimattilan Judo
-73kg Ville Kivelä Hämeenlinnan Judoseura
-73kg Kristofer Pertelson Chikara Helsinki
-81kg Aleksi Hukkanen Chikara Helsinki