Judon SM-kilpailujen lipunmyynti on alkanut. Tänä vuonna tapahtuman järjestää Tampereen Judo yhteistyössä Ideaparkin kanssa. Apuna tapahtuman talkoissa on myös Lempäälän Syokonkan.

Voit hankkia liput yhdelle (10 e) tai kahdelle (15 e) kilpailupäivälle Tiketistä täältä.

VIP-lippuja (45 e) on tarjolla rajallinen määrä ja ne vapautuvat myyntiin lähipäivinä (seuraa Tiketin sivuja).

Aikuisten yksilösarjat otellaan lauantaina ja sovellettu judo, veteraanit sekä joukkuekilpailut sunnuntaina. Tapahtumasta tulee judon monipuolinen ja elämyksellinen kokonaisuus, josta esimakua saatiin jo tammikuun Samurai Cupissa valoineen ja videoineen. Jo aiemmin julkaistut kutsut löytyvät alta. (Tampereella on runsaasti erilaisia majoituskohteita, joissa kilpailijat ja yleisö voivat majoittua.)

Vuoden 2022 Judo SM-kisoja voi seurata nettilähetyksenä Judoliitto – YouTube
Ideapark panostaa Bläk Boks -areenan tapahtumaan merkittävästi ja on teettänyt mm. mainosvideot tapahtumaviestintää varten. Niissä esiintyy Ideaparkin kumppaniurheilija Luukas Saha (Riihimäen Judoseura) ja Tampereen Judon Tiikeri-ryhmän Justus Ojanne. Videoita saa jakaa eteenpäin judoseuroissa ja mediassa.
Voit katsoa lyhyemmän mainosvideon täältä.
Video tarinaosuudella löytyy täältä.

SM-viihdettä judofaneille ja kauppakeskuksen yleisölle

Tampereen Judo ry järjestää vuoden 2022 SM-kilpailut aikuisille, veteraaneille ja sovelletun judon kilpailijoille yhteistyöstä Ideapark Lempäälän, Lempäälän Syokonkan ry:n ja Suomen Judoliiton kanssa. Lauantaina kamppailevat naiset ja miehet eri painoluokissa ja sunnuntaina vuorossa on veteraanien eli yli 30-vuotiaiden SM-kilpailu. SM-tapahtuma huipentuu vielä iltapäivällä Mixed Team -joukkuekilpailuun, jossa seurat kamppailevat paremmuudestaan sekajoukkueilla noin klo 14-18.

Ideaparkin ravintolat ja liikkeet palvelevat judoyleisöä erityistarjouksiin ja lipun ostaneet ja kilpailijat saavat hakea info-pisteeltä maksuttoman P-tunnuksen. Tapahtuman järjestelyissä noudatetaan voimassaolevia viranomaismääräyksiä, ohjeistuksia ja suosituksia. Kilpailussa noudatetaan Suomen Judoliiton voimassa olevia kilpailumääräyksiä.

SM-liput

Hanki liput ennakkoon Tiketistä ja varaa paikkasi kisakatsomoon:

https://www.tiketti.fi/judo-sm-kisat-blak-boks-lempaala-lippuja/81364

0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)

Perusliput voi ostaa myös paikan päältä klo 9.00 alkaen. Hinnat 10 e/pv tai 15 e/molemmat päivät (sis. palvelumaksut). Alle kouluikäiset lapset pääsevät tapahtumaan maksutta huoltajan mukana.

Huom! Ideaparkin erikoistarjous tapahtumaan tuleville – Kilpailukutsun näyttämällä saat 50% alennuksen yhdestä karting-ajosta Viihdemaailmassa, kauppakeskuksen 2. kerroksessa. Katso lisätietoa täältä.

Kilpailukutsut alla

Aikuisten yksilökilpailut 7.5.  SM_kisat_KUTSU_yksilokilpailu_7.5.2022_IDEAPARK

Veteraanit 8.5. SM_KUTSU_Veteraanit_8.5.2022_IDEAPARK

SM-veteraanit

Sovellettu judo 8.5. SM_KUTSU_Sovellettu judo_8.5.2022_IDEAPARK

Sovellettu judo SM

Mixed Team -joukkuekilpailu 8.5. SM_KUTSU_Mixed Team 8.5.2022_IDEAPARK

Mixed Team SM

Tapahtuman tiedustelut

Kilpailupäällikkö/seuran puheenjohtaja Antti Torkko, +358 50 545 3576, antti.torkko@tampereenjudo.net.