Tikkurilan Judokat järjestivät syksyllä 2021 judotunteja Vantaan peruskouluissa (1.-9. luokat). Judotunnit olivat pidettyjä ja kaikki saivat onnistumisen kokemuksia judon parissa. Nyt keväällä jatketaan suuren suosiot saaneiden judotuntien ohjaamista Vantaan kouluissa ja siti varten seura etsii innokkaita judo-ohjaajia ohjaamaan sovittuja tunteja.

Judotunnit järjestetään koulupäivän aikana (klo 8-16). Työ on epäsäännöllistä (0-20h / vk), työtunteihin pystyy jonkin verran vaikuttamaan ennakkoon. Ohjaamisesta maksetaan tuntipalkkaa (n. 10€/h) tehtyjen tuntien mukaan.

Hakijan toivotaan olevantäysi-ikäinen ja vähintään keltavöiden. Ohjaajakokemuksesta sekä mm. koulutusten mm. Judon perusteiden ja Oppimisen ja opettamisen perusteiden käyminen katsotaan eduksi. Ohjaajat koulutetaan työtehtäviin. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle.

Laita vapaamuotoinen hakemus työtehtävää varten sähköpostitse judotoimisto@tikkurilanjudokat.fi mahdollisimman pian. Kerro hakemuksesssa millainen ohjaajakokemuksesi on judossa tai jossain muussa lajissa. Kerro myös millaisen määrän tunteja pystyt tekemään viikossa.

Lisätietoja ja kysymyksiin liittyen työtehtävään antaa nuorisopäällikkö Riia (riia.turpela@tikkurilanjudokat.fi / +358 50 551 8998)

 

Alkuperäinen työpaikka-ilmoitus löytyy täältä.