Perinteisesti Top Team sekä tukipäätökset on julkistettu joululeirillä. Nyt tiedotustilaisuus päätöksistä ja niiden perusteista tehdään Teams -tapaamisessa 14.12. klo 20:00.

Judoliiton tuen jakamisessa noudatetaan kilpailumenestykseen perustuvaa pistelaskujärjestelmää samalla tavalla kuin edellisenä vuonna. Top Teamiin valittujen urheilijoiden kohdalla menestykseen perustuvat pisteet lasketaan kaksinkertaisina. Olympiakomitean tuen jakamisessa Top Teamiin valituille urheilijoille huomioidaan tukipäätöksen ehdot tuen kohdentamisessa.

Eri tapahtumien pisteytystaulukko löytyy tämän uutisen yhteydestä liitteenä.

Kuten edellisvuonnakin Judoliitto jakaa myös hakemuksiin perustuvaa solidaarisuustukea. Hakemus avataan 15.12. Solidaarisuustuki on suunnattu erityisesti suunnitelmalliseen tavoitteelliseen harjoitteluun ja valmennusjärjestelmään sitoutuneille vähintään alle 21-vuotialle judokoille – kilpailumenestys ei ole ainoa merkitsevä mittari. Solidaarisuustuesta kerrotaan myös tarkemmin tilaisuudessa.

Tilaisuus on suunnattu urheilijoille ja heidän valmentajilleen sekä taustajoukoille. Maajoukkuevalinnat julkistetaan joululeirillä aikuisten osalta. Alle 18- ja alle 21-vuotiaiden osalta ne tehdään maaliskuun loppuun mennessä.

Teams kokoukseen pääset liittymään tästä linkistä:

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Katso pistelaskujärjestelmän taulukko tästä: Pisteet2021