Tampere Shiaissa ja Veteraanien SM-kilpailuissa on yleisörajoituksia tulevana viikonloppuna

Alueiden koronatyöryhmät ovat asettaneet pahenevan koronatilanteen vuoksi rajoituksia yleisötapahtumiin. Pirkanmaan ”koronanyrkki” on määrännyt, että yli 100 hengen yleisötilaisuuksiin vaaditaan koronapassi. Katso uutinen tästä.

Tästä syystä Tampere Shiaissa ja Veteraanien SM-kilpailussa tulevana lauantaina 27.11. edellytetään kaikilta yli 16-vuotiailta koronapassia. Lue lisää koronapassista ja lataa se täältä.  Voit osallistua tapahtumaan myös ilman koronapassia, mikäli olet terve ja oireeton ja teet vaihtoehtoisesti kilpailupäivänä antigeenitestin ja tuot sen tullessasi tapahtumaan.

Veteraanijudon SM Tarjolla edullisia koronatestejä, jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan

Tampereen Judo ja Orimattilan Judoseura ovat yhteistyössä järjestäneet tapahtumaan edullisia koronatestejä (6 e/kpl), jotta rokottamattomien pääsy tapahtumaan on mahdollistettu. Tapahtuma on yleisölle muuten maksuton. Voit hankkia ja tehdä antigeenitestin myös itse kilpailupäivän aamuna, mutta ota testi ja sen tulos mukaasi tullessasi kilpailupaikalle, koska se tarkistetaan ovella. Tapahtumaan tulevia pyydetään ilmoittautumisen ja sisääntulon sujumiseksi varaamaan oma koronapassi esille puhelimen näytölle tai tulostamaan se jo valmiiksi Omakannasta paperiversiona.

Ohjeita tapahtumaan tuleville

Tapahtumapaikalle kannattaa tulla riittävän ajoissa ennen punnitusta tai otteluiden alkamista, koska koronapassien ja testien tarkistaminen on tehtävä ennen sisäänpääsyä. Tapahtumassa yleisö ja kilpailijat on eristetty toisistaan, eikä katsomon ja kilpailualueen välistä liikennettä sallita tapahtuman aikana. Yleisön on pysyttävä omalla istumapaikallaan katsomossa (pl. liikkuminen WC- ja kahviotiloissa ja sen istumapaikoilla). Kulkureitit on pidettävä vapaina.

Vain kilpailijat ja toimitsijat voivat liikkua rajatusti eri alueiden välillä. Kilpailijoita pyydetään poistumaan tapahtumasta heti oman sarjan päättyessä, jos mahdollista. Tällä rajataan tapahtuman yleisömäärää. Tarvittaessa tapahtumapaikalla suoritetaan myös kuumemittauksia.

Noudata turvaetäisyyksiä, käytä maskia ja huolehdi hygieniasta

Tapahtumassa kasvomaski on kaikille yli 12-vuotiaille pakollinen paitsi ruokailutilanteessa sekä lämmittely- ja kilpailutilanteessa ottelijoilla ja tuomareilla otteluita tuomitessa. Lähikontakteja yleisön, urheilijoiden ja toimitsijoiden välillä tulee välttää. Turvaetäisyyksiä on noudatettava ja käsihygieniasta on huolehdittava ihan jokaisen paikalle tulevan, jotta tapahtuma voidaan toteuttaa koronaturvallisesti. Käsidesiä on saatavilla tapahtumassa.

Ei sairaana tai oireisena kilpailutapahtumaan

Mikäli tunnet itsesi huonovointiseksi, kuumeiseksi tai sinulla on muita koronaan liittyviä oireita, kuten flunssan oireita – jää kotiin. Flunssakauden aikana on vaikea erottaa, milloin kyseessä on korona ja milloin kausiflunssa. Ei oteta mitään riskejä, vaan toimitaan kaikki vastuullisesti ja luodaan yhdessä onnistunut kilpailutapahtuma! Mikäli tulet pahoinvoivaksi tapahtumapäivän aikana, niin ilmoita tästä järjestäjän edustajalle tai kilpailupäällikölle. Jätä tällöin myös yhteystietosi myöhempää tavoittamista varten, jotta mahdolliset tartuntaketjut on mahdollista selvittää.

Rajoituksista huomioiden tulemme järjestämään Tampereella koronaturvallisen kilpailutapahtuman. Tampereen Judo toivottaa kaikki tapahtumaan tulevat lämpimästi tervetulleeksi Hervannan vapaa-aikakeskukseen (Lindforsinkatu 5).

Tiedote pdf-muodossa: Kilpailuohje_koropassi ja rajoitukset_TRE27.11.2021

Tampereen Judon puolesta

Antti Torkko

Puheenjohtaja/kilpailupäällikkö

Tiedustelut: antti.torkko@tampereenjudo.net, tai puhelimitse +358 50 545 3576

Katso tapahtuman kutsu ja aikataulu tästä: Tampere shiai 2021 FINAL2

(Ilmoittautumispäivää jatkeettiin 22.11. saakka, muuten kutsun tiedot oikein. )