Urhean lauantain harjoituksiin kaikkien, joilla ei ole voimassaolevaa kulkulupaa, tulee ilmoittautua yhteisharjoituksiin lomakkeella aina harjoituksia edeltävään perjantaihin klo 12 mennessä. Lomakkeen tiedot ilmoitetaan Urhean vastaanottoon väliaikaisia kulkulupia varten.

Harjoituksissa kävijöillä tulee olla voimassa oleva Judoliiton lisenssi (SporttiID). Jos käyt harjoituksissa vain 1-2 krt/kk, niin voit hankkia edullisemman lisenssin (35 e) eli ns. ”takaisin tatamille”, mikä ei sisällä muita Judoliiton palveluita, eikä vakuutusta. Jos käyt Urhean harjoituksissa satunnaisesti, niin sinun tulee ilmoittautua niihin joka kerta erikseen saadaksesi väliaikaisen kulkuluvan. Katso lisätietoa Judoliiton lisensseistä ja vakuutuksista täältä.

Pysyvä kulkuoikeus on mahdollista vain akatemiaurheilijoille, joilla on 195 euron hintainen kulkuoikeus hankittuna. 

Pääset ilmoittautumislomakkeeseen tästä linkistä.

Lauantaisin järjestetään kaksi avointa yhteisharjoitusta: 10-12 ja 14:30-16


ILMOITTAUDU ETELÄ-SUOMEN ALUEEN HARJOITUKSIIN SEURAAVASTI

Etelä-Suomen Alueen yhteisharjoituksiin voi ilmoittautua Teija Melingille. Etelä-Suomen Alueen yhteisharjoitukset ovat maanantaista torstaihin.

Laita sähköpostia teija.meling@gmail.com tai soita kiireellisissä asioissa Teijalle p. 040 3301228. Myös valmentajat ovat tervetulleita tatamille, mutta kannattaa varmistaa, että nimi löytyy listalta. Ilmoita Teijalle sähköpostitse samat tiedot kuin lomakkeessa: etunimi, sukunimi, syntymäaika, seura, valmentaja/urheilija, sähköpostiosoite.

Tarvittaessa ota yhteyttä valmennuspäällikkö Otto Favéniin otto.faven@judoliitto.fi tai kiireellisissä asioissa soita 050 461 1148.


Lue lisää Urhean judotoiminnasta täältä. Tai klikkaa olympiavalmennuskeskusksen sivuille täältä.