Valmennuksen Teams tapaaminen järjestetään 30.9 klo 19:00 alkaen

Aikaisemmin Teams tapaamisia on järjestetty ikäluokkakohtaisesti. Nyt käydään samassa tapaamisessa läpi alle 18-vuotiaista alkaen kaikkien ikäluokkien ajankohtaiset valmennusta koskevat, ajankohtaiset asiat.

Alustus: Otto Favén

Alle 18-vuotiaat: Eetu Laamanen
Alle 21-vuotiaat: Markus Pekkola

Aikuiset: Rok Draksic

Huomioikaa että tapaaminen on suunnattu ennen kaikkea valmentajille, joilla on henkilökohtaisia valmennettavia ikäluokissa. Alle 18-vuotiaissa osallistua voi kuitenkin valmentajan sijasta huoltaja, mikäli valmentaja on estynyt osallistumasta.

Voit katsoa webinaarin materiaalin valmennuksen sivuilta tästä linkistä.

 

MUUTA HUOMIOITAVAA VALMENNUKSEN TIEDOTTAMISESTA JA TAPAHTUMAILMOITTAUTUMISISTA

Lauantaina 2.10.2021 on klo 10 Urheassa aikuisten judoharjoitus. Urheaan tarvitaan AINA kulkulupa. Koronarajoitukset sallivat nyt myös valmentajille pääsyn (judogi päällä tatamille), sillä koronarajoitukset ovat väljentyneet. Voit hankkia kulkuluvan ilmoittautumalla lomakkeella: https://www.judoliitto.fi/uutiset/ilmoittautuminen-urhean-lauantain-2.10-yhteisharjoituksiin/

Lue lisätietoa Urheasta täältä.  Ajankohtaiset tiedot tehostamispäivien harjoituksista ja ohjelmista tulevat jatkossa Valmennuksen sivuille. Sivustoa täydennetään syksyn aikana, kun uutta materiaalia saadaan valmennukseen. Löydät sieltä jatkossa tiedot Judoliiton edustusurheilijoista, suunnitelmista ja muista materiaaleista.

Edustusryhmien kansainvälisiin EJU- tai IJF-tapahtumiin ilmoittautuminen tapahtuu edelleen, kuten ennen koronaa Judoliiton lomakkeella alle 21-vuotiaiden ja aikuisten tapahtumiin tästä. Alle 18-vuotiaiden tapahtumiin saadaan erillinen linkki ikäluokan valmentaja Eetu Laamaselta, koska alaikäisten urheilijoiden ilmoittautumiset hyväksyy huoltaja.