Ilmoittautuminen tehostamispäivän la 25.9. yhteisharjoituksiin Urheassa

Urhean lauantain 25.9. yhteisharjoitukset ovat avoimia alle 18-vuotiaista aikuisiin. Kaikkien harjoituksiin saapuvien, joilla ei ole olemassaolevaa kulkulupaa Urhea-Halliin on ilmoittauduttava torstaihin 23.9. mennessä saadakseen väliaikaisen kulkuluvan. Ilman kulkulupaa harjoituksiin ei pääse.

Myös seuravalmentajat voivat osallistua harjoituksiin tatamilla judogi päällä, mikäli heillä on kaksi rokotusta otettuna. Urhea-Hallissa noudatetaan toimitaohjeita Covid-19 -taudin leviämisen ehkäisyksi: Hallissa liikuttaessa turvaehtäisyydet, käsi- ja yskimishygienia sekä maskin käyttö.

Ilmoittaudu ennakkoon Tehostamispäivään Judoliiton lomakkeella tästä linkistä: https://www.judoliitto.fi/uutiset/ilmoittautuminen-urhean-lauantain-25.9-yhteisharjoituksiin/

Ohjelma:

Judo 10:00 – 12:00
Judo 14:30 – 16:00

Lisätiedot: Valmennuspäällikkö Otto Favén

Otto Faven

Otto Faven
otto.faven@judoliitto.fi
050 461 1148

 

Lue lisää Urhean toiminnasta täältä.