Astanassa Kazakstanissa käynnistyy pian Barysy Grand Slam. Olympiakarsintojen loppusuora on käynnissä ja viiden suomalaisjudokan joukkue kamppailee arvokkaista pisteistä.

Arvonnat ratkaisevat paikat kaaviossa huomenna torstaina. Perjantaina ottelevat Pihla Salonen 57-kilon painoluokassa ja Luukas Saha 66-kiloisissa.

Lauantaina vuorossa ovat Turpal Djoukaev sekä juuri EM-kilpailuissa pronssiotteluun edennyt Valtteri Olin. Kumpikin alle 73-kilon painoluokassa. Sunnuntaina yli 100-kiloisissa tatamille astuu Martti Puumalainen.

10. – 12.5. käytävän Olympiakarsintaturnauksen livelähetystä pääset seuraamaan osoitteesta judotv.com. Kovatasoisissa kilpailuissa on edustettuna judokoita viidestä maanosasta ja 88 maasta. Grand Slam on toiseksi viimeinen turnaus ennen tulevia Maailmanmestaruuskilpailuja Abu Dhabissa ja Olympiarankingin sulkeutumista.