Pääsiäisenä kuuden suomalaisjudokan joukkue matkusti Turkkiin Antalyan Grand Slamiin. Martti Puumalainen sijoittui seitsemänneksi ja muu joukkue ylsi otteluvoittoihin.

Sunnuntaina yli 100-kilon painoluokassa toiselta kierrokselta aloittanut Martti Puumalainen kukisti ensin Senegalin Ndiayen ja sitten Slovenian Vito Dragicin 10-0. Poolifinaalissa vastaan asettunut Saksan lopulta pronssille yltänyt Erik Abramov osoittautui kuitenkin suomalaista vahvemmaksi.

Keräilyerien ensimmäisellä kierroksella Puumalainen sai vastaansa Brasilian kokeneen Rafael Silvan. Silva vei voiton varoituksin ja Puumalaisen sijoitus lopputuloksissa oli seitsemäs.

Alle 57-kiloisissa otellut Pihla Salonen koki tappion ensimmäisessä toisen kierroksen ottelussaan Ranskan Faiza Mokdarille. Mokdar otti kilpailuissa lopulta pronssia. Samassa sarjassa otellut Pihla Matikainen joutui toteamaan Espanjan Malin Wilson Claretin vahvemmaksi.

Alle 66-kiloisissa otellut Luukas Saha otti voiton ”Individual Neutral Athlete” Kondrad Shokasta mutta toisella kierroksella Uzbekistanin Tilolov pudotti suomalaisen jatkosta. 73-kilon painoluokassa otellut Valtteri olin voitti ensimmäisen ottelunsa mutta koki tappion toisessa Turkin lopulta pronssia ottaneelle Umalt Demirelille.

Alle 81-kiloissa Oskari Mäkinen kukisti Sri Lankan Nuwarapakshanin mutta toisella kierroksella Dominikaanisen Tasavallan Cortorreal osoittautui vahvemmaksi.

Kilpailuihin osallistui judokoita 93 maasta. Joukkue jää Turkkiin kansainväliselle leirille harjoittelemaan. Kilpailujen tulokset ja ottelukaaviot löytyvät osoitteesta ijf.org.