Judon avoimen painoluokan mestaruudet otellaan SM-Viikolla Jyväskylässä perjantaina.

Tapahtuma järjestetään Jyväskylän monitoimitalossa ja paikalle on vapaa pääsy. Judon ottelut alkavat perjantaina 8.3 klo 16:00. Kilpailuja pääset seuraamaan myös suorana lähetyksenä TV2:ssa ja Yle Areenassa. Judon osalta järjestäjänä toimii Jyväskylän Jigotai yhteistyössä Judoliiton kanssa.

Judo on ollut SM-Viikolla mukana alusta alkaen ja kilpailut on järjestetty avoimen painoluokan kutsukilpailuna. Tälläkin kertaa odotettavissa on mielenkiintoisia otteluita. Kilpailijat löydät osoitteesta judokisa.fi.

SM-viikko kokoaa yhteen urheilulajeja, jotka ovat suomalaiselle yleisölle ehkä hieman tuntemattomampia. Mukana oleville lajeille SM-viikko tarjoaa suurkilpailun tunnelmaa ja kovan tason sporttia ja yhteisöllisyyttä. SM-viikko on iloa, ystäviä ja yhdessä tekemistä muiden lajien ja sidosryhmien kanssa. Tapahtuman tavoitteena saada lajeille uutta yleisöä, uusia harrastajia ja medianäkyvyyttä.

Tarkempaa tietoa SM-Viikosta löydät osoitteesta sm-viikko.fi.