Emma Krapu otteli pronssille Podgorican alle 21-vuotiaiden European Cupissa Montenegrossa.

Lauantaina alle 78-kiloisissa otellut Krapu kukisti ensimmäisessä ottelussaan Kroatian Vedrana Miljevicin. Semifinaalissa vastaan asettunut Kroatian Nika Jakus oli kuitenkin vahvempi ja suomalainen jatkoi tavoittelemaan pronssimitalia.

Pronssiottelussa Krapu sai vastaansa Italian Eleonora Giustin. Aktiivisesti otellut Krapu onnistui ensin Ouchi-Gari -jalkaheitossaan  ja viimeisteli lopulta voiton lonkkaheitolla ottelun viimeisellä minuutilla.

– Kauden ensimmäisestä European Cupista kolmas sija. Alun otteluista huomasi, että edellisestä kansainvälisestä kisasta on kulunut aikaa. Olen kuitenkin tyytyväinen, että semifinaalin tappion jälkeen sain pään kasaan ja keskittymisen kohdennettua pronssiotteluun. Tästä on hyvä jatkaa kohti kevään tulevia tapahtumia, totesi mitalisti kilpailupäivän päätteeksi.

Kilpailujen kaaviot löytyvät osoitteesta judotv.com.