Pienelle tai isolle judokalle sattuu kolhu harjoituksissa – miten toimia? Harva tietää Terveysmestaria, joka on kaikkien vakuutettujen judokoiden käytössä: Soita 0100 5225.

– Pohjolan Terveysmestari -palvelu sisältyy Sporttiturvan palveluvalikoimaan ja on käytössä lähes kellon ympäri, kertoo Järjestöpäällikkö Otto Favén.

Pohjolan Terveysmestarilta saa maksutonta terveysneuvontaa ja hoidon tarpeen arviointia. Terveysmestarit ovat terveydenhuollon asiantuntijoita jotka varaavat tarvittaessa ajan ohjaten oikeaan paikkaan. Tämä nopeuttaa hoidon etenemistä, kun ylimääräiset tarpeettomat lääkärikäynnit jäävät välistä.

–  Toistaiseksi harva tästä tietää, mutta pyrimme nyt saamaan tiedon kaikkiin seuroihin. Hyvä ajatus on esimerkiksi kiinnittää numero näkyville seuran seinälle, josta se aina hädän hetkellä löytyy. Kun kolhu sattuu niin soitto välittömästi Terveysmestarille säästää aikaa ja vaivaa sekä tehostaa pääsyä oikean hoidon piiriin.

Terveysmestari myös varmistaa mitä vakuutuksesi kattaa ja hoitaa korvausasian puolestasi. Paikan päällä maksat vain omavastuun. Pohjola Terveysmestari palvelee sovelluksessa ja puhelimitse 0100 5225.