Kysymyksiä on tullut viikonlopun SM-Kilpailujen punnitusjärjestelyihin liittyen. Kun useiden eri sarjojen kilpailut järjestetään keskitettynä suurtapahtumana, järjestelyissä on yksityiskohtia joita selvennetään tässä tiedotteessa.

Jos judoka osallistuu useamman ikäluokan kilpailuihin tulevana SM-kisaviikonloppuna (esim. U18 ja U21 tai U21 ja aikuiset) riittää yksi virallinen punnitustulos sen ikäluokan virallisessa punnituksessa missä kyseinen urheilija ensimmäisenä ottelee.

Kannattaa huomioida että U18 ja U21 osallistujia arvotaan tarkastuspunnitukseen tuntia ennen sarjojen alkua. Tarkastuspuntarissa sallittu painoluokan ylitys on 5%.

Mixed Team- joukkuekilpailu: Yksilökilpailujen punnitus riittää myös joukkuekilpailuissa, mutta mikäli joukkuekilpailuihin osallistuu kilpailijoita, jotka eivät osallistu yksilökilpailuihin, he käyvät joukkuekilpailuja varten järjestettävässä punnituksessa.