Judon Pohjoismaiden mestaruuskilpailut järjestetään Suomessa vuonna 2026. Judoliitto kartoittaa nyt potentiaalisia järjestäjiä tapahtumaan.

PM-kilpailut ovat iso tapahtuma, jonka järjestäminen vaatii kokemusta, hyvän kilpailuorganisaation ja olosuhteet sekä majoituskapasiteettia. Kilpailijoita odotetaan paikalle noin 500. Ikäluokat kilpailuissa lähtevät alle 18-vuotiaista ja yltävät veteraaneihin.

Vuonna 2023 kilpailut järjestettiin Norjassa 13. – 14.5. Tänä vuonna järjestäjämaa on Ruotsi ja tapahtuman ajankohta 25. – 26.5. Potentiaalisen järjestäjän suositellaan vierailevan tapahtumassa tutustumassa järjestelyihin.

Kiinnostuneiden kartoitus aloitetaan välittömästi ja vapaamuotoisia hakemuksia otetaan vastaan 30.4.2024 asti. Vapaamuotoisten hakemusten perusteella valikoidaan potentiaaliset järjestäjät ja käydään heidän kanssaan keskustelua ennen varsinaista valintaa.

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse: toimisto@judo.fi.