Perjantaina ottelivat Pihla Salonen ja Luukas Saha. Huomenna lauantaina Pariisin legendaariselle tatamille astuvat Turpal Djoukaev, Valtteri Olin ja Eetu Ihanamäki.

– Tämä on yksi suurimmista turnauksista. Odotan innokkaasti kilpailuja ja tiedän että olemme valmiita, mutta kilpailusta tulee kovatasoinen. Martti on toipunut loukkaantumisesta, mutta emme palaa vielä tämän tason kilpailuihin, kertoi päävalmentaja Rok Draksic torstaina ennen kilpailujen alkua.

Alle 57-kiloisissa otteleva Salonen kohtasi ensimmäisessä ottelussaan Argentiinan Brisa Gomezin. Ottelu oli tiukka kamppailu joka eteni jatkoajalle ja lopulta Salosen sidontavoittoon.

Toisessa ottelussa Salonen kohtasi tutun kilpakumppanin, Italian Veronica Toniolon. Varsinaisella otteluajalla Toniolo onnistui heitossaan Waza-Arin arvoisesti ja piti johtonsa suomalaisen kovasta painostuksesta huolimatta loppuun asti.

Saha puolestaan 66-kilon painoluokassa sai vastaansa Ismail Misirovin ( Individual Neutral Atheltes ). Misirovin oli vahvempi, onnistuessaan O-Soto-Garilla Ipponin arvoisesti.

Suomalaisten osalta kilpailut jatkuvat lauantaina. 73-kiloisissa Djoukaev aloittaa toiselta kierrokselta ottelulla Bahaman Andrew Munningsia vastaan. Samassa sarjassa Olin kohtaa niin ikään toisen kierroksen ottelussa Yhdistyneiden Arabiemiraattien Karim Abdulaevin. 81-kiloissa Ihanamäen aloitusvastustajaksi on arvottu Bulgarian Georgi Gramatikov.

Kilpailuja, kaavioita ja livelähetystä, pääsee seuraamaan osoitteessa judotv.com.