Pariisin Grand Slamin viimeisenä päivänä järjestettiin vuotuinen IJF Awards -palkitsemistilaisuus. Eri kategorioiden voittajat valittiin judofanien Online -äänestyksellä.

Suomalainen Judo huomioitiin tilaisuudessa vahvasti kahden kategorian äänestysvoittojen myötä.

– Olen erittäin otettu tästä huomionosoituksesta. Haluan kiittää kaikkia jotka äänestivät minua ympäri maailmaa. Toivotan myös kaikille hyvää vuotta 2024, kertoi Puumalainen tilaisuuteen lähettämässään videotervehdyksessä.

Martti Puumalainen palkittiin ”Moment of the Year” kategoriassa Masters -voittonsa myötä. Puumalainen ei ollut paikalla Pariisissa joten palkinnon vastaanotti Judoliiton puheenjohtaja Esa Niemi.

– Tämä on hieno kunnianosoitus meidän koko suomalaiselle lajiyhteisölle. Suomi on judomaana huomattu maailmalla. Jatkamme töitä maajoukkueen kanssa kohti entistä parempia tuloksia, Puumalainen kertoi.

Draksic puolestaan palkittiin ”Coaching Achievement of the Year” kategoriassa.

– Haluan kiittää Suomen Judoliittoa tuesta. Tämä palkinto kuuluu kaikille suomalaisurheilijoille, jotka tekevät töitä tavoitteidensa eteen joka päivä. Tämä on myös heidän palkintonsa. Haluan myös kiittää Kansainvälistä Judoliittoa että ovat huomanneet kovan työn jota Suomessa teemme, kertoi Draksic.