Kansainvälinen SUMMER JUDO ROCKS judoleiri järjestetään tänä kesänä 8.-12.7.2024 Kärkölässä. Leirille on jo nyt ilmoittautunut joukkueet mm. Israelista, Tanskasta ja Ruotsista.

Leirin treenihalli vaihtuu tänä vuonna uuden koulun urheiluhalliin, joten tarjolla on tuplaten lisää treenitilaa. Leirin päävalmentajaksi on tulossa perinteisesti muutamia maailmantason aktiivihuippujudokoita, riippuen kevään olympiakarsintojen kulusta. Leiri toimii myös osana Suomen maajoukkueen Paris24 olympiakilpailuiden viimeistelyjaksoa.

Leirille ilmoittautuneet ovat ensimmäisiä jonossa syksyllä 2024 suunniteltuun, Orimattilassa järjestettävään olympic24 judoleirille, johon on odotettavissa päävalmentajaksi Pariisin 24 olympiamitalisti.

Lisää tietoa SJR 2024 judoleiristä löydät osoitteesta orimattilanjudo.fi. Ilmoittautuminen on avattu ja käy jo kuumana.